Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je Color - Splash van een foto op Photoshop CS5 voor Mac
Bekijk de film " Schindler's List" en je krijgt een klein meisje in het rood zien verschijnen onverwachts heel zwart-wit beelden van de film . In nog fotografie , vermindert de kleur - splash effect een beeld van kleur naar zwart-wit , alles behalve een spot of element . Deze selectieve desaturatie of toning trekt onmiddellijk de ogen naar het gebied links in kleur , met dramatische resultaten op basis van kleurcontrast . Voeg deze techniek om uw eigen fotografie in Adobe Photoshop zonder blijvend veranderen van je afbeelding . Instructies
1

Open een RGB- beeldbestand dat een foto met een bezienswaardigheid die u wilt benadrukken bevat . Open het Adobe Photoshop menu Venster en kies " Lagen " om het deelvenster Lagen als het niet zichtbaar is .

Klik 2 op de knop "Create New Fill of aanpassingslaag " op de onderkant van het deelvenster Lagen en kies " Channel Mixer " in de lijst van soorten laag. Klik op de " Monochrome " vakje aan de onderkant van het dialoogvenster Kanaalmixer . Stel de kanaalpositie waarden tot 60 procent rood , 40 procent en 10 procent groen blauw . Klik op de knop " OK " om uw aanpassingslaag maken en transformeren uw kleur afbeelding in zwart-wit .
3

Selecteer het gereedschap Penseel . Klik met de rechtermuisknop - of Ctrl - klik op een Mac - om het penseel pop - up scherm . Zet je penseel diameter tot een grootte groot genoeg om het object dat u wilt de kleur weer overschilderen . Stel borstel hardheid tot 85 procent , zodat uw penseelstreken een harde rand niet wordt weergegeven .
4

Klik op je aanpassingslaag in het deelvenster Lagen om het de actieve laag te maken . Druk op de toets " D " , dan is de "X" toets om de kleuren in uw gereedschapskist om zwart-wit standaardinstellingen van Photoshop te stellen , dan verwisselen de volgorde van de twee kleuren, zodat u kunt schilderen op je masker Channel Mixer aanpassingslaag met wit .

Paint 5 over het gebied dat u wilt vrijstellen van de aanpassingslaag 's kleur transformatie. Als je schildert , zie je de kleur terug onder je penseelstreken . Sla uw bestand in gelaagde PSD Photoshop formaat . Open de fly - out menu aan de rechterbovenhoek van het deelvenster Lagen en kies " Afbeelding pletten , " en sla het bestand onder een andere naam als een TIFF-of JPEG- document , zodat u deze kunt gebruiken in andere toepassingen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Het toevoegen van licht naar e…
·Hoe maak je een tekst Fade ani…
·Hoe te verbeteren in Photoshop…
·Adobe Photoshop Brushes Tutori…
·Hoe je Selecties in Photoshop …
·Photoshop Projecten voor High …
·Hoe te Picture Graphics Put in…
·Hoe je e - Paint Met Photoshop…
·Hoe maak je een Twinkle Toevoe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je e-mails Uittreksel uit dbx bestan…
·Hoe om te versieren in PowerPoint 
·Hoe te Access 2007 exporteren naar Word …
·Hoe de helderheid van de Silverlight Pla…
·Functies van Microsoft Powerpoint 
·Hoe maak je een Docx bestand opslaan in …
·Hoe te Capture Online Videos for Free 
·Hoe maak je een digitale id handtekening…
·Hoe te branden van een ISO image naar DV…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com