Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Het toevoegen van licht naar een Photoshop- Picture
Photoshop heeft krachtige tools die u helpen het licht om een foto toe te voegen . Er zijn verschillende technieken die je gebruikt , afhankelijk van wat voor soort effect dat u wilt . Film fotografen vertrouwen op het ontwijken in de donkere kamer om hun foto's te verlichten . Gebruik digitale equivalent van Photoshop om subtiele en discrete licht toe te voegen aan je werk . Maak gebruik van het mengen van opties en maskers als je wilt brutaler effecten . Simuleren gericht licht door te kiezen voor de " Lighting Effects " filter . Probeer drie verschillende technieken en beslissen welke het beste werkt voor jou . Wat je nodig hebt
Computer
Photoshop-software
Achtergrond afbeelding
Grafisch tablet
Stylus
Toon Meer Aanwijzingen
Dodge Tool
1

Start de computer op en upload uw afbeelding op het bureaublad . Start Photoshop en laad uw imago . Kopen van 2

Kies " Laag " en vervolgens " Laag dupliceren " in de menubalk en het pulldown menu . Zoek het specifieke gebied dat u wilt verlichten .

Klik 3 op de " Dodge Tool " icoon in de " Toolbox " palet. Klik op de " Brush Style " symbool op dan op de horizontale optiebalk om het te openen " Brush Picker . " Blader omlaag in de selecties en kies " Airbrush Soft Ronde 65 . "
4

Gebruik je stylus en penseel in het gebied dat u wilt fleuren . De middentonen van het gebied te verlichten . Verander de " Range " pull down selectie bar van " Mid Tones " op " Highlights . " Borstel over het doek . Let op alleen de lichtere gebieden van de afbeelding verhogen hun luminantie .
Blending Options
5

Kies " File " en " Herstel " in de menubalk en pull-down menu . Uw originele afbeelding verschijnt . Kies " Laag " en " Laag dupliceren . " in de menubalk en pull-down menu .
6

Kies " Beeld ", " Aanpassen" en " Levels " in de menubalk en de pulldown menu's . De " Adjust " control panel wordt geopend. Verander de " RGB " pull -down bar op " Blue ". Zoek de "Output Levels " schuifbalk aan de onderkant van het paneel . Klik aan de rechterkant pijl en naar links trekt . Klik op " OK " om de instellingen te accepteren en terug te keren naar het beeld op het scherm .
7

Kies " Laag ", " Laagmasker toevoegen " en " Alles verbergen " in de menubalk en pull-down menu's . Een zwart masker pictogram verschijnt naast het pictogram van de laag in het " Lagen Control" palet .

Wijziging 8 de " Blending Mode" balk aan de bovenkant van de " Lagen Control" palet van " Normal " naar "Screen . " Klik op zwart masker pictogram van uw laag op de " Lagen Control" palet . Tekenen met je stylus op het scherm. Merk op dat u een helder warm licht waar je stylus sweeps .
Lighting Effects Filter
9

Kies " File " en onthullen " Revert . " Uw originele afbeelding verschijnt . Selecteer " Layer " en " Laag dupliceren " in de menubalk en pulldown menu .
10

Selecteer " Filter ", " Render " en " verlichting voert " in de menubalk en pulldown menu . De " Lighting Effects " bedieningsplaat geopend . Kies " Soft Omni " van de " Styles " preset select optiebalk . Een fel licht schijnt op de top van uw afbeelding in uw vak Voorbeeld .
11

Klik op het midden van het licht cirkel en sleep om het licht te verplaatsen naar de juiste positie . Pas de intensiteit en de verspreiding van het licht door het bewegen van hun schuifregelaars . Klik op " OK " om terug te keren naar het scherm en bekijk uw kracht .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe een Tattoo van Eagle Draw …
·Hoe naar Red Eye Fix In Adobe …
·Hoe te samenvoegen in Photosho…
·Hoe maak je een Wapenschild in…
·Hoe maak je een Japanse Persoo…
·Hoe te converteren een grijswa…
·Hoe maak Bomen Sway in Photosh…
·Hoe je foto's over Photoshop P…
·Hoe te Flames Met behulp van A…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie CT ? 
·Hoe te Restore Defaults op WinDVD 9 
·Hoe je uitschakelen Skype 
·Hoe kan ik gebruiken Recover My Files v.…
·Afdrukken op indexkaarten vanuit Microso…
·Hoe te Pogo gebruiken met een Mac 
·Hoe te Bullet Hole Effecten Maak in een …
·Hoe je naar Front Stuur in ActionScript …
·De Glow Effect op GIMP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com