Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Toegang tot een query in een Word- document
Een query wordt gebruikt in databases om informatie op te halen uit een of meer tabellen . Wanneer u de inhoud van een tabel ( aangesloten op de query ) te wijzigen , wordt de query gewijzigd als goed. U kunt de gegevens uit een query in Microsoft Word voor brieven , enveloppen , etiketten of een map om tijd te besparen geven . Word mail merge kan helpen toegang vragen van uw database , zodat u niet hoeft te de gegevens die de query al bevat opnieuw te typen . Instructies
1

Open een nieuw of bestaand document in Microsoft Word . Selecteer vervolgens 'Extra ', ' Brieven en verzendlijsten " en " Mail Merge " in de werkbalk . Kopen van 2

Kies het type document dat u wilt maken van de " Afdruk samenvoegen " taakvenster rechts hand - side en klik op " Next : Begindocument . "
3

Kies " Gebruik het huidige document " en selecteer " Next : . Adressen selecteren "
4

Selecteer " een bestaande lijst gebruiken " ( om gegevens van een bestaande query ) , dan " Bladeren . " Word opent automatisch naar de map ' Mijn gegevensbronnen ' . Klik op de juiste locatie van de database onder " Look in " als het niet in ' Mijn gegevensbronnen , " en dubbelklik vervolgens op de bestandsnaam .
5

Selecteer de query die u nodig hebt van de " Selecteer Tabel "dialoogvenster en klik op" OK . " De " Geadresseerden voor Afdruk samenvoegen " dialoogvenster geopend .
6

Verwijder het vinkje bij de ontvangers die u niet nodig hebt of klik op " OK " om alle ontvangers te accepteren . Klik vervolgens op " " Next : . Schrijf uw brief " Als je werkt aan een bestaand document , plaatst u de cursor waar u wilt dat de eerste gegevens van de query te verschijnen
7

selecteren . " Meer items ... " om het document aan te passen . de "Insert Merge Field" dialoogvenster verschijnt . Dubbelklik op de eerste databank gewenste veld onder " Fields " om het in te voegen in uw document . vervolgens klikt u op ' Sluiten . "
8

Keer terug naar uw document en plaats de cursor waar het volgende veld moet worden weergegeven . klik vervolgens op" Meer items ... " weer in de " Afdruk samenvoegen " taakvenster . " Plaats het volgende veld van uw zoekopdracht in uw document
9

Klik op . " Next : een voorbeeld van uw brieven " nadat u elk veld dat u nodig hebt ingevoegd en geformatteerd uw document . Selecteer " Next : . Samenvoeging voltooien "
10

Selecteer de u wilt uitvoeren onder " Samenvoeging voltooien " optie --- "Print" of " Bewerken individuele brieven ... " Kies dan " All " en " OK".

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een beschadigde Do…
·Hoe te Alignment wijzigen 
·Hoe maak je een thema Bericht …
·Hoe een niet-opgeslagen Word-d…
·Hoe te accepteren of verwerpen…
·Hoe maak ik gebruik van de Poo…
·Hoe kan ik een logo in Word on…
·Hoe je Griekse letters Typ in …
·Hoe maak je visitekaartjes met…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je deel van een screencast Blur…
·Hoe het opslaan van waarden in Variable …
·Hoe om tekst uit SWF 
·Belangrijke vragen te stellen bij het de…
·Verschillende soorten van back-ups van W…
·Hoe te Personages maken voor Autodesk 
·Windows Media Player speelt geen WMV 
·Hoe te Vermogen berekenen in XLS 
·Hoe te Soldier voorzijde verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com