Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Audio & Video Combine
De combinatie van audio -en video vereist het proces genaamd videobewerking . Met behulp van een video-editing software , kunt u een aparte audio-en video- onderdelen combineren en bewerken en een uiteindelijke video van hen . Bronnen van deze elementen kunnen beelden van een videocamera , geluid opnemen van een audio -opname apparaat , podcasts en verschillende vormen van film , animatie , muziek-en audiobestanden . Ook anderen geluidselementen met geluid productieprogramma's en video- elementen met behulp van foto's /afbeeldingen, graphics en animatie programma's te maken . Wat je nodig hebt
Video editing software
Computer
Storage -apparaat met de audio-en videobestanden
File conversie software ( indien nodig)
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Verzamel alle audio -en video- elementen die je nodig hebt om samen te combineren . Ieder van hen moet zich in de interne harde schijf van uw computer of een extern opslagapparaat aangesloten op uw computer . Alle elementen worden gedigitaliseerd zodat ze kunnen worden gelezen en gebruikt door de bewerkingssoftware . Controleer de audio elk element 's of video- bestandsformaat . Als er een bestand met een origineel formaat niet compatibel met uw gekozen editing software , het bestand converteren in een herkenbare vorm met een toepasselijke bestand conversie software . Er zijn veel programma's online beschikbaar en de meeste van hen kan bestanden converteren naar meerdere formaten .

Import 2 alle audio-en video -elementen in uw gekozen video- editing software en schik ze in aparte audio -en video- mappen te maken het bewerkingsproces beter georganiseerd .
3

Volg je plan over hoe de elementen moeten worden gecombineerd in de bewerking . Bepaal de volgorde waarop elke video- element moet verschijnen op de redactie tijdlijn en sleep een ieder dienovereenkomstig uit de map import . Het bewerken tijdlijn omvat de videosporen bovenop de audiosporen . Lijn de video -en audio- elementen die u wilt samen te combineren .

Verder het proces van het bewerken van de video-en audio-elementen totdat u produceert een uiteindelijke montage . Leg op elke passende muziek en voeg toepasselijke video- en overgangseffecten om de video te verbeteren . Voor eenvoudige bewerkingen , moet je leren hoe je editing tools te gebruiken voor het snijden , de uitbreiding en het aansluiten van video-en audioclips . De drag-and - drop functionaliteit wordt ook vaak gebruikt in het bewerkingsproces .
4

Render de final cut van de video te bewerken als je eenmaal tevreden bent met hoe het eruit ziet en klinkt . Rendering is het proces van het berekenen van de effecten en het genereren van de uiteindelijke digitale beeld en geluid in een video bewerken . Afhankelijk van de videobewerkingssoftware wordt gebruikt , vinden de " Render " functie van een van de menu- opties, zoals "Bestand ", "Bewerken " en "Video ", onder andere menu's op de top van de editing interface. Om de hele redactie snede maken , markeert u alle audio-en video -elementen .

Voor lange bewerkingen , kiest u de optie waar je kunt verkorten of draai de weergave van uw editing tijdlijn ( vergelijkbaar met een zoom in /zoom out functie in document-en beeldbestanden ) , zodat u kunt alle elementen gemakkelijker te markeren . De meeste bewerkingsprogramma's gebruik de sneltoets "Control - R " voor pc of " Apple - R " voor Mac om bestanden te renderen .
5

Exporteer de gerenderde video naar een laatste exemplaar van het filmbestand te brengen met de gecombineerd audio-en video -elementen die bestemd zijn voor het. Klik op het menu "Bestand" in uw programma voor het bewerken en kies " Exporteren . " Typ in de gewenste bestandsnaam en film bestandsformaat voor de uiteindelijke video . Populaire film bestandsformaten zijn onder andere MOV , MP4 , AVI en WMV . Selecteer uw output bestand bestemming . Veel editing programma's ook mogelijk extra opties om de kwaliteit en de instellingen van de audio-en video- onderdelen van het output bestand configureren .

Wacht tot het proces exporteren te voltooien . Exporteren is afhankelijk van de grootte en de instellingen van het bestand . Bij gebruik van een gewone computer met fatsoenlijke technische mogelijkheden , een eenvoudige bewerking met kleine visuele effecten vereist meestal realtime exporteren . Dit betekent dat een typische vijf - minuten durende video exporteren binnen vijf tot 10 minuten kan afmaken . Meer krachtige computers met een groot geheugen en high - end processors kan de video op veel hogere tarieven te exporteren .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Voordelen & Nadelen van MPEG -…
·Hoe maak je een muziek video t…
·Hoe te converteren Mod naar AV…
·Hoe maak je een MP4 Met VLC Zo…
·Hoe kan ik muziek toevoegen aa…
·Hoe kan ik Convert AVI naar VC…
·Hoe FLV converteren naar MP3 M…
·Hoe te snijden in Final Cut 
·Hoe kan ik een DVR overbrengen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik Windows Movie Maker WMV video…
·Hoe te Audio op AVI Movie Software Sync 
·Hoe kan ik mijn Grafieken Groter in MS W…
·Verschillende Cursief tekenstijlen 
·Hoe te Shockwave -bestanden embedden in …
·Hoe de code Datum invoegen in Word 
·Hoe te Publisher -bestanden converteren …
·Hoe maak je een keyframe in Maak After E…
·Hoe te openen een Excel -werkblad Zonder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com