Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe speel ik mijn foto's op mijn DVD-speler ?
Als je een digitale camera , dan heeft u waarschijnlijk een heleboel digitale foto's die zijn opgeslagen op geheugenkaarten of op de harde schijf van uw computer . Hoewel het eenvoudig genoeg om je foto's te delen met vrienden en familie via e-mail of door het afdrukken van de foto's , zijn er andere manieren om uw foto's te presenteren . Het branden van een dvd met een diavoorstelling van uw foto's kunt u al uw digitale foto's op uw tv bekijken en laat je titels , muziek en andere creatieve raakt . Wat je
Computer met DVD-brander
Lege DVD - R-schijf
Need Toon Meer Aanwijzingen

Vermogen 1 op uw computer en open een programma zoals Easy DVD Slideshow Maker , VSO Photo DVD , of Apple iDVD . Als je niet al een toepassing in staat om foto DVD's hebben , download er een online en volg de installatie-instructies .

Import 2 de foto die u wilt branden op DVD . Als u gebruik maakt van Easy DVD Slideshow Maker , gebruikt u de browser in de linkerbovenhoek om uw foto's en andere beeldbestanden lokaliseren . Sleep deze bestanden in slideshow tijdlijn aan de onderkant van het scherm . Als u gebruik maakt van VSO Photo DVD , klikt u op de knop die lijkt op een map met een plus - teken op het. Blader naar uw foto's , klik op "OK " om ze toe te voegen aan de lijst met foto's en klik op "Volgende " zodra u alle gewenste bestanden hebt toegevoegd . In iDVD , maak een nieuw project , de dvd naam te bewerken , en klik op de tab ' Foto's ' op de rechterbovenhoek van het programmavenster om te bladeren naar de foto's die u wilt branden op DVD . Sleep deze foto's in de volgorde die u wenst in de foto slideshow tijdlijn .
3

titels, overgangen en muziek toevoegen aan uw dvd-diavoorstelling . In Easy DVD Slideshow Maker , klik dan op de ' Transitions and Music "tab in de sectie diashow tijdlijn en sleep muziekbestanden van uw computer naar de tijdlijn . Kies uit de overgangen in het linker paneel en sleep ze in tussen foto gebeurtenissen . Als u gebruik maakt van VSO Photo DVD , speel de diavoorstelling met de driehoekige knop "Spelen" , de diavoorstelling pauzeren wanneer u een overgangseffect , tekst of muziek toe te voegen . Klik op het icoon met de "T " om de tekst te bewerken opties en cursor , klik op het tabblad ' Overgangen ' en sleep overgangseffecten op uw diavoorstelling , of gewoon slepen muziekbestanden van uw harde schijf naar de diashow tijdlijn . In iDVD , klikt u op het tabblad "Audio " om de audio- bestanden die u wilt branden op DVD te vinden. Drop deze bestanden boven de foto in de tijdlijn .
4

Brand de DVD . In Easy DVD Slideshow Maker , klikt u op de tab "Burn " in de bovenste werkbalk en klik op de knop "Start " . In VSO Photo DVD , selecteer "DVD Video" als uw gewenste output formaat , klik op "Volgende " en klik op de knop "Branden " . In iDVD , klikt u op de knop "Branden " in de rechterbenedenhoek van het programmavenster .

Wacht 5 voor de DVD te branden voltooien en om het project af te ronden . Werp de DVD en plaats deze in een standaard DVD-speler . Druk op de " Play " knop en wacht om te controleren of er geen fouten in de foto slideshow .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een schijf uploade…
·Een tutorial over hoe je Oceaa…
·Hoe kan ik video bestanden Rei…
·Hoe te SopCast verwijderen 
·Hoe maak je een filmbestand ma…
·Hoe te verminderen WMV File Si…
·Hoe te converteren naar MPEG1 …
·Corel Video Tips 
·SRT ondertitels niet synchroon…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te deactiveren Skype to Go Numbers 
·Hoe te Silent -Install AVG 
·Hoe kan ik Norton Live Update Mededeling…
·Hoe te Printmaster Install 
·Hoe te Actieve verf gebruiken in Illustr…
·Hoe Total Security Processen Delete 
·PC Games voor de Xbox Game Pad 
·Hoe maak je een tabel draaien in Word 20…
·Hoe maak je een beveiligde PDF schrijven…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com