Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Corel Video Tips
Video- editing software kan lijken intimiderend op het eerste gezicht . Gelukkig zijn de meeste zijn gebruiksvriendelijk en neemt slechts een korte tijd om erachter te komen . Corel Video biedt een aantal video - editing functies, waaronder het vastleggen en bewerken van binnen het programma , evenals het toevoegen van extra's op de video om het een professionele uitstraling te geven . Het opnemen direct in Corel Video

Met Corel Video en een webcam , kunt u uw video direct op te nemen in het programma . Zitten in een goed verlichte plaats en zorg ervoor dat het onderwerp van de video neemt het grootste deel van het scherm . Met meer ruimte rond het onderwerp , de kijker is minder kans betrokken te blijven en opletten. Pas het videobeeld door het selecteren van de knop "Opties" gevolgd door " Video-eigenschappen . " Pas de helderheid , contrast , tint, verzadiging , scherpte en gamma door de schuifregelaar naar links of rechts . De beeldkwaliteit die in het venster vastleggen verschijnt is niet zo scherp als de daadwerkelijke video die is vastgelegd . Test de webcam een paar keer voordat besteden veel tijd aan het opnemen van het project .
Met behulp van een video reeds opgenomen

Voor een hogere kwaliteit video , overwegen het vastleggen van video met behulp van een digitale videocamera of SLR die video vastlegt . Vóór het vastleggen van video , moet u opnemen in de hoogste resolutie die de camera mogelijk maakt . Dit is te vinden in de instellingen van de camera en zorgt voor de scherpste beeld mogelijk . Upload de video van de camera in Corel Video met behulp van het blauwe bestand naast het drop-down menu "Video " .
Een video bewerken in Corel Video

Selecteer de miniatuur of de tijdlijn die correleert met de gewenste video en ervoor te zorgen dat " project" is gemarkeerd in het bewerken gedeelte aan de linkerkant van het scherm . Dit zorgt ervoor dat u wordt het bewerken van die specifieke clip en geen bijkomende aspecten van de video ( tekst , muziek , etc. ) Trim de video door de linker beugel selecteren " [ " om de gewenste start van de video en de juiste beugel " wijzen ] "als de juiste . Schuif de zwarte driehoek markeringen op de onderkant van het project clip tijdlijn om de lengte van de video te verhogen of te verlagen .
Extra's toevoegen aan een video

Corel Video biedt de opties om video , overlay video , twee regels tekst , geluid en muziek. Met behulp van de tijdlijn , ervoor zorgen dat de aspecten die moeten overlappen elkaar overlappen en die dat niet mag , zijn dat niet. Zo heeft twee spraak titels of twee nummers spelen tegelijkertijd waarschijnlijk niet een gewenst eindproduct . Tekst toevoegen door het selecteren van " Title" aan de rechterkant van het tabblad Bewerken en klik op het gedeelte van de afbeelding of video waar je het zou willen gaan . Elke tekstregel kan zijn eigen animatie hebben . Klik eenvoudig " Animation" in de rechter sectie , terwijl in de tekstmodus en kiezen welke animatie het beste werkt voor uw project .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te Blur uit Wachtwoorden i…
·Hoe te MPG converteren naar AM…
·Hoe maak je een MP4 Video Rote…
·Hoe maak je een MKV -bestand m…
·Hoe om WMV Op een DVD 
·Het koppelen van een Videotran…
·Hoe vindt AVI Codec 
·Hoe een File Type van MP4 naar…
·Hoe om te doen Picture in Pict…
  Related Articles
Wat is Corel WordPerfect ? 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
WordPerfect Tips 
Corel WordPerfect Help 
Corel WordPerfect Tutorial voor beginner…
Hoe te Corel converteren naar Word 
Hoe om verwijderde bestanden in Corel Wo…
Corel Wordperfect naar Word-conversie 
Word 2007 Autocomplete Tips 
  Software Articles
·Hoe je naar Swindle in AdventureQuest Wo…
·Gids voor uw stem opnemen in Audacity 
·Hoe te Arrows in PowerPoint Teken op een…
·Hoe maak je een Norton-account maken 
·Hoe te Stealthbot V2.6 Gebruik 
·Hoe maak je een schijf Turn Into DMG 
·Hoe kan ik Excel 2003 gebruiken met Kaar…
·Wat is de extensie .002 ? 
·Hoe kan ik Geluid aan mijn microfoon in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com