Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Corel Wordperfect naar Word-conversie
WordPerfect en Word gebruiken zeer verschillende opmaak technieken , die soms maken de conversie van de ene naar de andere problematische . Elke kamer heeft ook meer dan een dozijn historische versies en verschillende compatibiliteit met elkaar . Als u problemen ondervindt bij het ​​omzetten van uw WordPerfect- bestanden naar Word-bestanden , echter , is er een eenvoudige oplossing . Conversie

Begin met uw WordPerfect-documenten in Word openen . Open Word , ga naar Open File en vind de WordPerfect- bestand dat u wilt converteren . Open het bestand en scannen . Als het ziet er prima uit , ga naar Bestand | Opslaan als. In Word 2007 klikt u op het pictogram 'Opslaan' of druk op CTRL - S , het zal automatisch opent het dialoogvenster Opslaan als . Ga naar de optie ' Opslaan als type ' in de buurt van de onderkant van de pagina en selecteer ' Word-document ' of een Word- optie met de woorden " . Doc " .

Uw bestand wordt nu geconverteerd , maar kan fouten hebben . Sluit Word compleet , weer open vervolgens het bestand en open het bestand dat u zojuist geconverteerd .
Controleer op fouten

Doorloop het bestand dat u zojuist hebt geopend op fouten . Terwijl platte tekst zal in het algemeen omzetten netjes , kunt u problemen met marges en pagina-einden , speciale tekens , verandert lettertype , hypertext , ingevoegde objecten ( zoals afbeeldingen, WordArt /TextArt , ingebedde tabellen uit andere programma's ) , vormen van allerlei soorten , tafels , gegenereerd test ( zoals inhoudsopgaven en indexen ) ,

Daarnaast eventueel bijgevoegde macro's werken niet en moet worden herbouwd . Er is niets wat je kunt doen als high - end opmaak , inclusief gegenereerde tekst en WordArt , niet om te zetten . Je moet ze weer op te bouwen .
Alternate conversie Tips

Als er te veel fouten buiten de high - end features zoals gegenereerde tekst , macro's en embedded objecten , probeer dan uw oorspronkelijke WordPerfect-document opslaan van WordPerfect als WordPerfect 5.1 bestand met " file | Save As | Opslaan als type ", net zoals je deed in Word hierboven . Dan zetten dit nieuwe bestand naar Word door het herhalen van de stappen die u hiervoor gebruikt in " Conversion . " U kunt een schoner bestand hebben .

U kunt ook proberen het opslaan van uw bestand in Word als Rich Text File ( . Rtf ) . Dit is een eenvoudiger alternatieve formaat ontwikkeld door Microsoft . Converteren naar een . Rtf -bestand kan fouten , met name fouten die karakters , zoals willekeurige - schijnbare vraagtekens en fijne omzoomde dozen toe , om het bestand te elimineren . Rich Text converteert netjes naar Word later als je naar een . Doc -bestand te hebben.
Waarschuwingen

Als u een bestand dat frequente conversie van Word naar WordPerfect vergt en hebben terug , sla het op als een . rtf en proberen high - end opmaak te vermijden zo lang mogelijk . Frequente conversie bederft vaak bestanden . Je moet ook een database met gegevens van de vorige versies , dus als je een corrupt bestand , kunt u gemakkelijk het herbouwen van een eerdere niet-corrupte versie .

Bij het opslaan van bestanden , altijd opslaan op een harde schijf en bewegen dat bestand te tijdelijke media , zoals SD- chips , als je nodig hebt om het te vervoeren. Rechtstreeks opslaan op tijdelijke media is de meest voorkomende oorzaak van corrupte bestanden .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een URL Into OpenOf…
·Hoe te Exponenten in Word tone…
·Hoe te Gevoerde Kolommen maken…
·Hoe je Office 2010 Trial Omzet…
·Hoe te MathType Tab installere…
·Hoe om afbeeldingen te roteren…
·Hoe maak je een Countdown Cloc…
·Hoe je twee getallen verdelen …
·Hoe maak je een sjabloon wijzi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik gratis Mailing Brochures Zorg…
·Hoe vindt u het aantal klikken Positie G…
·Hoe kan ik een eerdere versie van Java 
·Hoe om te doen valse wimpers in Adobe Ph…
·Microsoft Excel 2003 is traag in de Pagi…
·Hoe kan ik iTunes op Windows XP Professi…
·Hoe maak je een Voice Clip op een comput…
·Wat is een RegistrySmart registratie sle…
·How to Make Visitekaartjes behulp van Mi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com