Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Een Corel WordPerfect Tutorial
Corel WordPerfect verworven in de late jaren 1980 , terwijl de tekstverwerker nog gaf Microsoft's Word een run voor zijn geld . Hoewel WordPerfect niet langer handhaaft zo groot een volgende als in het begin , is er nog een schare fans die weigert te schakelen . WordPerfect is niet alleen een tekstverwerker , dat wel . Met zijn tekst editing tools en de mogelijkheid om verschillende grafische formaten verwerken , WordPerfect is bijna een desktop publishing applicatie . Hier zijn een aantal tutorials om u vertrouwd te maken met WordPerfect , zodat u haar macht voor uw projecten kunnen benutten . Een nieuw document beginnen

Vanuit het " File " menu's kiezen voor de " Nieuwe " commando . WordPerfect presenteert u met een leeg document . Gebruik de " Lay-out pagina " optie om de pagina marges waar u ze wilt . Gebruik de " Font Eigenschappen" op de werkbalk om het lettertype , de grootte en de kleur in te stellen , dan beginnen met werken aan uw document . Paginanummers toevoegen aan uw document door te gaan naar het menu "Format " en te kiezen voor " Insert " en " Paginanummers. " Voordat je te ver gaat , wilt u uw document op te slaan in het geval van een crash . U kunt dit doen vanuit de " Save " opdracht op de werkbalk of door te gaan naar het menu " File " en te kiezen voor " Opslaan . "
Werken met een sjabloon

WordPerfect wordt geleverd met een scala aan sjablonen waarmee je alles van wenskaarten en flyers om kalenders en nieuwsbrieven maken . Ga naar het menu " File " en selecteer " Nieuw " commando , dan is het selecteren van de beschikbare sjablonen . U kunt wijzigen van de sjabloon aan uw behoeften door het sjabloon tekst en afbeeldingen te verwijderen en te vervangen door je eigen en opslaan . U kunt ook uw eigen sjabloon maken van de grond af en bewaar het voor later , bespaart u tijd wanneer u gaat doen verschillende documenten met dezelfde lay-out .
Invoegen Graphics

U kunt clipart en foto's om WordPerfect toe te voegen door te gaan naar de werkbalk en te kiezen voor " Insert " en de " Graphics " commando . Blader naar de map op uw computer waar het beeld dat u wilt gebruiken en klik erop . De afbeelding verschijnt in uw document . Als u kiest voor "Draw Beeld" een tekening doos gaat open en je kunt tekenen uw eigen beeld voor uw document . U kunt ook gebruik maken van de tekstopmaak optie om te bepalen hoe de tekst zal stromen rond uw afbeeldingen , wat ideaal is voor het ontwerpen van een nieuwsbrief of enig ander document dat zal hebben verschillende foto's in het.
Opslaan van een document < br >

WordPerfect
kunt u een document als HTML , PDF ( portable document file ) , wat betekent dat je kunt het gebruiken als een webredacteur of om e - books te maken slaan . U kunt Microsoft Word-documenten openen met nieuwere versies van WordPerfect en uw documenten opslaan in dat formaat ook, waardoor WordPerfect een levensvatbare , veelzijdige tekstverwerkingsprogramma .
Proofing in WordPerfect

WordPerfect bevat een spellingcontrole , synoniemenlijst , grammaticacontrole en een QuickCorrect optie om u te helpen uw documenten beoordelen op fouten voordat u afdrukt . De QuickCorrect optie daadwerkelijk controleert op fouten als je gaat en corrigeert ze voor u . U kunt deze opties op de werkbalk of het menu 'Extra' vinden .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe om tekst te vervangen in m…
·Hoe kan ik een RTF- bestand op…
·Hoe je het lettertype wijzigen…
·Hoe Word- bestand extensies Re…
·Hoe te Naambordjes in Word afd…
·Hoe te reserveren Pagina's opm…
·Hoe maak je een fill -in - de …
·How to Get Rid van kleine plei…
·Hoe te Woorden tellen in een W…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Photoshop CS3 Animatie Tutorial 
·Zo plaatst Informatie Into Quick Boeken 
·Wat is een hoog resolutie PDF ? 
·Hoe maak je een stem te verwijderen van …
·Hoe maak je een Microsoft 2003 Word doc …
·Hoe te Tekst converteren naar hoofdlette…
·Hoe te Email naar een ontvanger in Word …
·Eenvoudige manier om Data in Microsoft E…
·Hoe de Pitch van GarageBand Loops Verand…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com