Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Verklaar het verschil tussen Sync & Backup
" Sync " en " back-up " zijn twee technische termen die verwijzen naar het kopiëren en overzetten van bestanden en gegevens tussen twee of meer locaties . Het belangrijkste verschil is het doel van de overdracht . Als u wilt bestanden en gegevens te gebruiken op twee plaatsen , u synchroniseert . Als u wilt bestanden en gegevens te kopiëren , zodat u kopieën hebt voor het geval je verliest , je backup . Er zijn gangbare toepassingen voor het synchroniseren en back-up . Synchroniseren Computers met externe apparaten

Een doel
voor het synchroniseren is om bestanden op uw computer deelt met een extern apparaat zoals een MP3 -speler of een smartphone . Bijvoorbeeld, als u een Apple-apparaat gebruiken, zoals een iPod , iPad of iPhone , het u synchroniseren met bestanden op het iTunes- programma op uw computer . iTunes stores muziek , video's en andere typen bestanden die u kunt overbrengen naar een willekeurig aantal apparaten van Apple , indien gewenst . Andere merken van apparaten gebruiken een vergelijkbaar proces . Je meestal je toestel synchroniseren met het programma op uw computer door het te verbinden met een USB -kabel .
Sync Online Gegevens

Het andere doel voor het synchroniseren is om online gegevens te delen met meerdere toestellen . Bijvoorbeeld , kunt u een account hebt bij een online dienst , zoals Google , Yahoo of Hotmail , dat persoonlijke e-mail , agenda en contact management biedt . Door synchronisatie kunt u de gegevens van uw online account met programma's op uw computer en andere apparaten, zoals smartphones en tablets te delen . Op deze manier kunt u dezelfde informatie op meerdere apparaten te gebruiken zonder ze handmatig te updaten .
Backup Online

Er zijn veel online backup diensten die beschikbaar zijn om u te beschermen tegen het verlies van de gegevens op uw computer in geval van verlies of crashes . Online backup diensten een vergoeding in rekening , maar ze zijn handig omdat ze regelmatig kan een backup van je computer automatisch . Er is ook weinig risico met online back-up , want je kunt openen , zelfs als je verliest al je electronica hardware in het geval van iets katastrofisch .
Backup op externe apparaten en schijven

als u niet wilt online back-up te kopen , kunt u ook bestanden back-up van uw computer naar de harde locaties , zoals externe harde schijven of dvd's . Deze back-up opties zijn relatief goedkoop in vergelijking met online back-up , maar je moet alles van de backup handmatig te doen , die kan tijdrovend zijn . Bovendien , u kunt alleen een DVD eenmaal branden , zodat je kan eindigen met een veel afval als je die optie gebruiken .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Wat zijn de oorzaken van een c…
·Hoe een backup met behulp van …
·Een back - up van al uw Micros…
·Hoe Exchange Restore 2007 Met …
·Hoe bouw ik een back-up Afbeel…
·Hoe te Backup Exec Tapes gebru…
·Hoe te gebruiken Norton 360 & …
·Hoe maak je een System Backup …
·Hoe een backup E-mail in Outlo…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Wat is het verschil tussen een USB- en e…
·Hoe de Skype Plugin Delete 
·Hoe maak je een stroomschema in Word 200…
·Hoe kan ik een DVD importeren naar Pinna…
·Hoe verander ik van Metric naar Architec…
·Hoe links toevoegen aan een PowerPoint 
·Hoe de Thesaurus functie in Microsoft Wo…
·Hoe een Akai DPS16 SCSI Hard Drive Backu…
·Hoe kan ik een ontwerp Across een Excel …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com