Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je inspringen een List
Een lijst in een document kan helpen som op en organiseert een groep items . Lijsten vallen in twee categorieën : degenen die kogels of symbolen te gebruiken , en degenen die zijn genummerd . Genummerde lijsten kunnen worden gebruikt om opeenvolgende stappen opsommen , of om nummers voor kruisverwijzingen . Opsommingen zijn nuttig voor het accentueren of samenvatten van informatie waar de sequentie of prioriteit van de informatie is minder belangrijk . Lijsten bieden ook visuele rente op de pagina en kan de lezer te helpen door het doorbreken van lange lappen tekst . Of ze opsommingstekens of nummers te gebruiken , is het gebruikelijk om een lijst inspringen , zodat het opvalt nog meer . Instructies
1

Schrijf je lijst . Afhankelijk van uw instellingen , kan uw programma worden ingesteld op auto- nummer en automatisch inspringen uw lijst. Sommige tekstverwerkers , zoals Microsoft Word en OpenOffice.org , een lijst automatisch starten wanneer je begint een paragraaf met een nummer of een sterretje . In Word , begint de lijst zodra u een nummer of een ster aan het begin van een paragraaf typt . In OpenOffice.org , je de paragraaf begint met een nummer of een ster , typt u de tekst van het eerste punt , druk dan op " Enter " om de auto- lijst activeren als die optie is ingeschakeld . Deze auto- lijsten omvatten doorgaans streepjes standaard , maar als je niet van het streepje bedrag dat wordt toegepast , of indien de automatische lijst is uitgeschakeld , kunt u de streepjes toe te passen of te wijzigen om aan te passen .
< Br > 2

Markeer de lijst die je hebt geschreven door te klikken op de top van de lijst en , terwijl de linker knop van de muis ingedrukt te houden , de muis te slepen over de gehele lijst . Als je eenmaal hebt gewezen op de hele lijst kunt u loslaten van de linker knop van de muis .
3

Geef Heerser van de toepassing , als het niet al zichtbaar . Klik in Word op het tabblad 'Weergave' van het lint aan de bovenkant van het scherm , klik vervolgens op de " Ruler " selectievakje in de groep genaamd " Show . " In OpenOffice.org , klikt u op het menu " View " , kies dan " Ruler . " Beide toepassingen zullen een liniaal met pijlvormige markeringen die aangeven de huidige streepje posities en hen in staat stellen te worden veranderd zien . Aan de linkerkant van de liniaal , zijn er twee van dergelijke markers , een aan de bovenkant van de liniaal , naar beneden , en een aan de onderkant , die omhoog wijst .
4

Pas het streepje van de geselecteerde tekst door het slepen van de markers . In OpenOffice.org , verandert de onderste markering van de totale linker streepje elke paragraaf . Slepen naar rechts verhoogt het streepje , terwijl u sleept het liet verlaagt het streepje . De bovenste marker werkt op dezelfde manier , maar alleen van invloed op de eerste regel van elke paragraaf . Voor een genummerde lijst of opsommingstekens , het veranderen van de eerste regel inspringen van invloed op de positie van de cijfers of kogel symbolen ten opzichte van de linkerrand van de paragraaf . In Word , de onderste markering bestaat uit twee delen : een rechthoekige "basis" , en een driehoek op de top . Om de algehele wijzigen streepje van het hele paragraaf , klik en sleep de onderste rechthoek . Om de kloof tussen het opsommingsteken of nummer en de rest van de paragraaf aan te passen , zonder dat de totale streepje , experimenteren met bewegende ofwel de kleine onderste driehoek , of de bovenste markering .
< Br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Vijf manieren om DOCX omzetten…
·Hoe Page achtergronden toe in …
·Tutorial voor Microsoft Works …
·Hoe maak je een lege pagina to…
·Hoe te Avery 5302 importeren i…
·Hoe je het formaat van voetnot…
·Navigeren tussen Krant Kolomme…
·Hoe de datumstempel wijzigen v…
·Hoe maak je een Datalist conve…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Macro's in MS Word inschakelen 
·Hoe je Skype gebruiken zonder Hoofddekse…
·Hoe PowerPoint- dia's te stoppen Looping…
·Hoe naar Sticky Tape maken in Photoshop 
·Hoe maak je een foto Mozaïek in Adobe P…
·Hoe te AutoCAD Sheet Metal 
·Windows Mobile CE Games 
·Hoe je Real Player -bestanden convertere…
·Fundamentele stappen op hoe te gebruiken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com