Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Voordelen & Nadelen van Virtual Reality
Virtual reality ( VR ) is niet langer een koorts droom van de tech geobsedeerd . Het idee van wordt ondergedompeld in een realiteit die wordt gemaakt en niet natuurlijk is het doel van vele programmeurs en wetenschappers door de jaren heen . Met VR eindelijk werkelijkheid wordt , hoewel, er zijn zowel voor-en nadelen aan de technologie . Wat is Virtual Reality ?

Simpel gezegd , VR is een geautomatiseerde simulatie van natuurlijke of denkbeeldige werkelijkheid . Vaak is de gebruiker van VR volledig of gedeeltelijk ondergedompeld in het milieu . Volledige onderdompeling verwijst naar iemand met behulp van een machine om zichzelf te beschermen tegen de echte wereld . Gedeeltelijke onderdompeling gebeurt wanneer een persoon een VR -omgeving kan manipuleren , maar wordt niet weggestopt of weg in een machine opgesloten . Echter, virtual reality niet noodzakelijk " volledige onderdompeling " worden beschouwd als een echte VR simulatie . Games als Second Life op de PC en controle apparaten zoals de Nintendo Wii remote zijn VR - gebaseerde producten . Deze items kunnen gebruikers communiceren met een VR- omgeving die is een computersimulatie . Deze VR -omgevingen kan alles zijn van een typisch spel , zoals Super Mario Brothers , tot een volledig gedetailleerde stad reconstructie of een fictieve fantasie land zijn. De enige beperking voor een VR -omgeving is de verbeelding en de middelen die de schepper beschikbaar heeft .
Nadelen

De nadelen van VR zijn talrijk . De hardware die nodig is om een volledig ondergedompeld VR ervaring te creëren is nog steeds onbetaalbaar . De totale kosten van de machines, om een ​​VR- systeem te creëren is nog steeds dezelfde prijs als een nieuwe auto , rond de $ 20.000. De technologie voor een dergelijke ervaring is nog nieuw en experimenteel . VR wordt steeds meer gemeengoed , maar programmeurs zijn nog steeds worstelen met hoe de interactie met virtuele omgevingen . Het idee van escapisme is gemeenschappelijke plaats onder degenen die VR -omgevingen te gebruiken en de mensen leven vaak in de virtuele wereld in plaats van omgaan met de echte. Dit gebeurt zelfs in de lage kwaliteit en redelijk moeilijk te VR omgevingen die online zijn op dit moment gebruiken . Een zorg is dat als VR -omgevingen worden veel hogere kwaliteit en meeslepende , ze aantrekkelijk zijn voor diegenen die het echte leven te ontsnappen zal worden . Een andere zorg is de VR- training . Training met een VR- omgeving niet dezelfde gevolgen als het trainen en werken in de echte wereld hebben . Dit betekent dat zelfs als iemand het goed doet met gesimuleerde taken in een VR -omgeving , die persoon misschien niet goed doen in de echte wereld .
Voordelen

Hoewel de nadelen van de VR zijn talrijk , zo zijn de voordelen . Veel verschillende gebieden kunnen VR gebruiken als een manier om studenten op te leiden zonder daadwerkelijk iemand in gevaar brengen . Dit omvat het gebied van de geneeskunde , de rechtshandhaving , architectuur en luchtvaart . VR helpt ook degenen die niet kunnen krijgen uit het huis ervaring een veel voller leven . Deze patiënten kunnen de wereld te verkennen door middel van virtuele omgevingen als Second Life , een VR- community op het internet , het verkennen van virtuele steden evenals meer fantasievolle omgevingen zoals JRR Tolkien's Middle Earth . VR helpt ook patiënten herstellen van een beroerte en andere verwondingen . Artsen zijn met behulp van VR naar reteach spierbewegingen helpen zoals lopen en grijpen evenals kleinere fysieke bewegingen zoals wijzen . De artsen gebruiken de kneedbare geautomatiseerde omgevingen om de beweging die nodig is om een voorwerp te pakken of te verplaatsen verhogen of verlagen . Dit helpt ook opnemen precies hoe snel een patiënt is het leren en het herstellen .
VR Invloed op cultuur

Vanwege apparaten zoals de Nintendo Wii-afstandsbediening en de Xbox 360 Kinect , VR wordt steeds meer een normale manier van leven voor veel mensen . In het verleden heeft de VR werd door velen beschouwd als te zijn uit de mainstream . Deze apparaten brengen interactie met virtuele omgevingen voor de typische familie huishouden . De VR- ervaring is nu beschikbaar in de woonkamer en aan de voorzijde van de televisie , in de slaapkamer of ergens anders een gaming console kan worden aangesloten . Moeders , vaders en kinderen zijn met behulp van virtuele omgevingen en vaak niet eens beseffen omdat ze worden gezien als alleen games .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een movieclip verw…
·Hoe kan ik Flash films maken i…
·Hoe Bewerken een Flash Movie 
·Macromedia Flash Features 
·Flash Tutorial op tekst Motion…
·Hoe kan ik een variabele verwi…
·Hoe maak je een tekst Scroll B…
·Hoe maak je een movieclip in F…
·Hoe maak je Flash Animated Web…
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
  Software Articles
·Hoe MP3 -bestanden wijzigen om bestanden…
·Hoe Video naar Sound Normaliseren Bewerk…
·Real - Time Strategy Games voor de PC 
·Hoe je Steam Overlay Disable 
·Hoe te converteren PPT naar een DVD Vide…
·Hoe maak je een diavoorstelling maken me…
·Hoe de pop - upblokkering in BitDefender…
·Hoe je uren in Excel 
·Hoe te Lotus 123 omzetten naar Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com