Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe Video naar Sound Normaliseren Bewerken
Er zijn vele redenen waarom de soundtrack van een video moet mogelijk worden bewerkt . Het geluid kan volume- aanpassing of ruisreductie bijvoorbeeld nodig . Videobewerking vereist een video-editing software . Deze software maakt het mogelijk je normaal aan te passen soundtracks om de video te passen op twee aparte sporen . Het heeft echter niet hebben bijna net zoveel bewerkingsfuncties als volwaardige sound editor. Een geluid verwerkingsfunctie zoals normalisatie vereist een gespecialiseerde software die digitale geluidsbestanden kan verwerken . Normalisatie kan verhogen of verlagen de winst toegepast op een geluidsbestand zonder clipping . Wat je nodig hebt
videobewerkingssoftware
sound editing software
Toon Meer Aanwijzingen

Importeer de video in uw videobewerkingssoftware 1 . Sleep het bestand naar een tijdlijn voorzien in project -venster sjabloon van de software . Kijken naar zowel de video en geluid op twee gescheiden sporen vinden . Dempen het videospoor zodat wanneer u het bestand kunt u nog steeds de soundtrack te horen spelen, maar kan de video niet zien . Kopen van 2

Zorg dat het geluidsniveau wordt niet piek of te laag gebruik van de mixer . Doe dit door het spelen van de hele baan en kijken naar de mixer indicatoren . Te veel in het rood betekent dat je een vervormd signaal en moet het volume te verminderen . Niet genoeg betekent dat je moet draaien om het signaal te versterken .
3

Gebruik uw cursor naar de audio track van begin tot eind te selecteren . Maken dit bestand als een geluidsbestand zoals een WAV- bestand en sla . Open nu uw sound editing software en importeer het WAV- bestand dat u zojuist hebt gemaakt . Analyseer het bestand in de editor en controleer of knippen . Herstellen van eventuele evenementen zoals knippen schadelijk voor het proces van normalisatie door het beperken van de verwerking bereik kan worden .
4

Gebruik de normalisering functie om het bestand te verwerken . Pas op " Peak Level " om alle dynamische bereik beschikbaar is, dan proces te gebruiken door te klikken op " OK " en op te slaan . Open uw video- editing software . Laad de video in de tijdlijn . Dempen van de oude soundtrack en open een nieuwe soundtrack . Importeer het genormaliseerde bestand en plaats deze onder de video . Als het eenmaal is geplaatst waar het moet zijn , kunt u dit bestand renderen naar een video-formaat , zoals AVI of MPEG , met de nieuwe genormaliseerde soundtrack in de plaats van de oude .
5

Vergelijk de resultaten door te luisteren om zowel nieuwe als oude versies . Herhaal deze stappen om de soundtrack weer te scheiden en verbinden voor verdere bewerking . Gebruik mastering gereedschap of huren van een professionele geluidstechnicus aan de soundtrack spoor voor de beste resultaten onder de knie .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe de videoresolutie wijzigen…
·Hoe te converteren naar MP3 DV…
·Avid Liquid 7 Tutorial 
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe te berekenen Bestandsgroot…
·Problemen met geluid in een AV…
·Hoe om bestanden te convertere…
·Hoe te Cams Stuur op eBuddy 
·Mijn Sony Handycam wordt niet …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Adobe PDF converteren na…
·Hoe Extern bureaublad -verbindingen Via …
·Hoe te installeren Windows Media Player …
·Hoe maak je een vorm in Powerpoint Close…
·How to Get Rid van de Microsoft Word Par…
·Hoe naar VOB bestanden in de Vista Media…
·Hoe te AutoVormen in Excel gebruiken VBA…
·Hoe de Suckit Rootkit 
·Hoe maak je een Backup Server Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com