Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Problemen Copy & Paste in Windows XP
Of u nu op het bewerken van de tekst van een tekstverwerkingsprogramma , het omgaan met getallen in een spreadsheet of een poging om beelden te wijzigen , moet u mogelijk een object te kopiëren en te plakken ergens anders . Windows XP wordt geleverd met een ingebouwde kopiëren en plakken optie die verschillende functies die uw leven een stuk gemakkelijker maken heeft , maar als je een probleem hebt met je deze functie hebt , zijn er een aantal manieren om het oplossen van problemen . Instructies

Beoordeling 1 wat u dacht dat u had geselecteerd om opnieuw te kopiëren . Klik op het einde van de tekenreeks of afbeelding die u wilt uw muisaanwijzer kopiëren en sleep naar het begin van de string om het hele gebied te markeren . Klik met de rechtermuisknop op het gemarkeerde gebied en klik op " Kopiëren" in het nieuwe menu dat zal verschijnen om de tekst of afbeelding in het klembord te kopiëren . Kopen van 2

Zorg ervoor dat het programma dat u wilt kopiëren is momenteel het programma in beeld door het besturingssysteem als er niets wordt toegevoegd aan uw klembord . ( Dubbele controle dit zal veel kopieer en plak moeilijkheden op te lossen. ) Controleer of de bovenste werkbalk van het programma wordt langzaam uit , die aangeeft ligt de focus op een ander venster . Links klikt u ergens in het venster en probeer het opnieuw .
3

Open het programma dat u wilt de tekst in , plakken , zoals Microsoft Word of Excel . Open een beeldbewerkingsprogramma , zoals Adobe Photoshop , als je nodig hebt om de gekopieerde afbeelding te bewerken . Zoek het gebied waar u de tekst of afbeelding die moet worden geplakt en klik met de rechtermuisknop . Kies "Plakken " in het menu .
4

Navigeer naar een van de Microsoft Office-software -programma's en klik op " Klembord " aan de linker bovenkant van het scherm . Klik op een van de recent gekopieerde items die zal verschijnen op de linkerkant van het scherm om te wijzigen welke producten momenteel worden gekopieerd in het geheugen .
5

Open het Microsoft Excel- spreadsheet-programma en kies de cel waar je het nodig om de tekst te plakken . Klik met de rechtermuisknop en kies ' Plakken speciaal . " Kies het type informatie dat u wilt plakken , zoals " waarden" als je wilt weglaten elke gekopieerde Excel- formules of " Formules , " als je wilt de tekst waarden weglaat .
6

Dubbelklik op cellen in het Excel -programma dat vooral lange strings hebben en vervolgens te markeren en kopiëren van kleine porties van het op een moment als je gaat plakken in een andere cel , zoals het programma Excel staat slechts 255 tekens te worden geplakt in een cel op een tijd .
7

Klik op de " View " knop aan de bovenste werkbalk van je browser als je probeert om de tekst uit een website, maar krijgt een foutmelding waarin de website zal niet toestaan kopiëren . Klik op "Pagina Source . " Zoek de tekst in de HTML- broncode en kopieer direct vanuit de code .
8

Open uw web browsen programma als u Firefox gebruikt en navigeer naar de " Copy en Paste " add- on op de website ( zie bronnen hieronder ) . Download de add - on en klik vervolgens op de " Tools" bar . Klik op " Invoegtoepassingen " en klik vervolgens op "Enable" naast de " Kopiëren en Plakken " optie . Typ het IP-adres van de computer in de eerste kolom en vervolgens het IP- adres van een computer die u wilt gekopieerde gegevens over te dragen aan in de tweede . Kopieer elke tekst of afbeelding op de gekopieerde gegevens verschijnen op het klembord van de tweede computer .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Lettertype Puntformaat Vs . DP…
·Hoe te delen documenten in Wor…
·Het automatisch laden het lint…
·Hoe je uitschakelen AutoCorrec…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Wat zijn categorieën van lint…
·Hoe je Office Live pop-ups 
·Hoe te Voetnoten toevoegen 
·Hoe kan ik een Word- document …
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
Hoe te kopiëren en plakken Tekst Werken…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te TIF -bestanden kopiëren in een W…
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
  Software Articles
·Hoe om muziek te veranderen van een cd n…
·Hoe te Oogdruppel Kleuren in Illustrator…
·Hoe te Mkv converteren naar Windows Medi…
·Hoe AVI en SRT branden op een DVD 
·Hoe te Present Grafieken & Grafieken in …
·Hoe te XIF converteren naar PDF 
·Hoe je een AVI -bestand met behulp van e…
·Hoe je Contacten Overdracht van Palm OS …
·Hoe kan ik muziek kopiëren op een CD in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com