Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Open Office Vs . Woord
Microsoft Office en de tekstverwerker , de toepasselijke naam Microsoft Word , zijn de dominante Office-suite en de tekstverwerker al sinds de vroege jaren '90 . In de afgelopen jaren , hebben een gratis , open source office suite bekend als Open Office en zijn tekstverwerker , Writer , de suprematie uitgedaagd . De producten zijn zeer vergelijkbaar . Compatability

Open Office
kan, standaard , opent u Microsoft Word-documenten ( . Doc , . Docx ) met een hoge graad van nauwkeurigheid . Microsoft Word kan niet Open Office -documenten ( . Odt ) openen door standaard , maar Microsoft biedt wel een plugin op haar website dat deze functie kan toevoegen .
Word Features Niet in Writer

Alleen Microsoft Word ondersteunt Word macro's , die een deal breaker voor mensen die Word hebt gebruikt voor een lange tijd en hebben een arsenaal aan macro opgebouwd kan worden . Word-functies grammaticacontrole standaard , terwijl Writer moeten gebruikers een optionele plugin voor deze functie te downloaden . Word beschikt ook over zaken als online samenwerking en een ruit onderzoekstaak , twee dingen niet gevonden in Writer . Word ondersteunt ook geanimeerde tekst , iets Writer niet ondersteunt --- hoewel dit ontbreken van een functie op deel Writer's is , misschien wel , een goede zaak .
Schrijver Features Niet in Word < br >

Writer
kunt bestanden rechtstreeks exporteren naar PDF , Word is deze functie niet standaard Writer is beschikbaar voor de groeiende Linux -platform , maar ook (hoewel het kan repliceren als een systeem - brede PDF-printer is geïnstalleerd . ) als voor Mac en Windows , terwijl het Woord is alleen beschikbaar voor Mac en Windows .
Interface

Gebruikers van Microsoft Office
voorafgaand aan de release 2007 -interface Open Office vinden zeer vertrouwd --- het is vergelijkbaar met Microsoft Office 2003 in de meeste opzichten . Met Office 2007 , Word de interface veranderd van tekst - gebaseerde menu's om de "ribbon " stijl van interface- ontwerp, dat een groter gebruik van pictogrammen maakt . Welke interface u liever is grotendeels een kwestie van voorkeur .
Prijs

Open Office Writer is en blijft volledig vrij van kosten --- en vrij in termen van zijn distributie en in termen van vrijheid om de code voor uw eigen doeleinden te veranderen . Microsoft Word , aan de andere kant , wordt verkocht op een licentie basis --- wat betekent dat de klant koopt niet de software zelf , maar het recht om de software binnen bepaalde grenzen te gebruiken . Deze licenties variëren in termen van kosten , maar meestal meer dan $ 100 vanaf 2009 .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Running Head h…
·Hoe te wijzigen een Microsoft …
·Hoe je tekst AutoVorm in Word …
·Hoe links verwijderen in Word …
·How Do You Kies Niet-aaneenges…
·Hoe te -opgeslagen document he…
·Hoe oud Word-documenten conver…
·Hoe te Sources Met Word 2007 C…
·Hoe maak je een brief formaat …
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
  Software Articles
·AVG Anti - Rootkit Free Edition download…
·Hoe vindt u nieuwe lettertypen 
·Hoe je Adobe Photoshop 7.0 Online Regist…
·Hoe te wijzigen naar een andere VBA werk…
·Hoe je uitschakelen TeaTimer van Spybot 
·Hoe je verborgen kolommen in een Access …
·De voordelen van Voice Recognition Softw…
·Hoe om verwijderde Geschiedenis Zoek op …
·Hoe te converteren en comprimeren van ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com