Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Waarom mijn PDF -bestanden zo lang om afdrukken ?
Het Portable Document Format of PDF , gemaakt door Adobe is een document standaard ondersteund op alle grote besturingssystemen . Bij het afdrukken van PDF-bestanden , gebruikers vaak merken dat hun printers lag , soms pauze tussen elke pagina . Dit is het gevolg van een aantal factoren, met betrekking tot de PDF-bestanden en enkele betreffende de mogelijkheden van de printer . Netwerk Congestie

In middelgrote tot grote kantoren , kan netwerkcongestie de oorzaak van trage PDF af te drukken . Aangezien PDF-bestanden zijn relatief groot , veel data moet worden overgebracht naar het geheugen van de printer voordat het afdrukken kan beginnen . Als uw kantoornetwerk niet werd gebouwd met dit soort verkeer in het achterhoofd , kan het netwerk congestie PDF printen brengen als een slak . Verder verdelen het kantoornetwerk , met behulp van extra routers en switches om subnetten te creëren , kan sterk verminderen van uw kantoornetwerk overhead en zorgen voor snellere PDF printen .
Memory

geheugen problemen
kan zijn een grote oorzaak van de PDF-printer vertragingen ook. Veel thuis en kleine kantoor printers zal niet de geheugencapaciteit om meer dan een pagina van een hoge kwaliteit PDF- document tegelijk te houden . Dit betekent dat de printer zal een pagina af te drukken , te wachten op de volgende pagina proces in het geheugen geladen , toen en afdrukken voor elke pagina . Op goedkopere printers , kunnen geheugenproblemen PDF afdrukken vertragen . Helaas , de enige manier om dit probleem te verlichten is om een beter en waarschijnlijk een duurdere printer .
Grafieken

kopen Als u ooit een PDF hebben gegenereerd document met beelden , dan is gerenderd een zonder , zal je zijn opgevallen dat de bestandsgrootte drastisch verschillen . PDF-bestanden gebruikt u de afbeeldingen in een hoge kwaliteit formaat om te zorgen voor nauwkeurige weergave over een aantal platformen . Helaas betekent dit dat PDF -bestanden met grote graphics zal ook grote bestanden . Bij het laden van een PDF- bestand in het geheugen van een printer , kan dit een vertraging veroorzaken simpelweg vanwege de enorme omvang van het document wordt afgedrukt . Graphics verwijderen helemaal kan helpen verhogen afdruksnelheid.
Kwaliteit

Vergelijkbaar met de graphics kwestie , kan de kwaliteit van een PDF-bestand te leiden tot een vertraging van de drukkerij . Een hogere kwaliteit zal altijd betekenen een groter bestand , waardoor de kans dat de printer geheugenbuffer , waar slaat de printer binnenkomende bestanden voor het afdrukken , volle zou kunnen worden , vertraagt ​​de afdruksnelheid . Wezen , PDF- bestanden afdrukken als afbeeldingen van hoge kwaliteit . Aangezien de meeste documenten niet van hoge kwaliteit nodig , probeer het verminderen van de bestandsgrootte van de PDF 's door het verminderen van de kwaliteit van instellingen tijdens het maken . Daarnaast kunt u de kwaliteit die u afdrukt op in de geavanceerde printerinstellingen te verminderen . 300 DPI is meestal genoeg om de snelheid van de meeste afdruktaken .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Instructies over hoe om Adobe …
·PDF Tools voor . NET 
·Hoe je je eigen agenda maken i…
·Hoe om te sparen in PDF -forma…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe een PDF van een webpagina …
·PDF File Types 
·Hoe te openen een PDF met een …
·Hoe Word converteren naar een …
  Related Articles
Hoe om te doen Table Berekeningen in Wor…
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe maak je een Trademark Superscript 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
  Software Articles
·Hoe te Cite behulp Zotero in Word 2007 
·Gratis Linux- gebaseerde website Buildin…
·Hoe maak je een bestand van CVS 
·Hoe maak ik een brochure voor een Olive …
·Hoe installeer ik een CW - 600S Premium …
·Hoe maak je een High Pass Filter Met Aud…
·Hoe te kopiëren & plakken Powerpoint Sl…
·Problemen met geluid toevoegen aan een v…
·Hoe maak ik gebruik van Readiris ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com