Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Microsoft Office Basic Vs . Professionele
Microsoft Office is een software suite die tools voor het maken van professionele tekstverwerkingsdocumenten bevat . De software wordt aangeboden in verschillende versies , met inbegrip van basis -en professionele versies . Beide versies kunnen gebruikers gedrukte media , zoals zakelijke documenten , spreadsheets en presentaties te maken . Microsoft Office Basic en Office Professional gebruikers helpen om georganiseerd te blijven . Gebruikers kunnen ook proefversies te downloaden vanaf de website van Microsoft te gebruiken voor een beperkte hoeveelheid tijd voordat ze besluiten tot aankoop . Functie

Microsoft Office Basic bevat menu's en werkbalken die de gebruiker in staat om meerdere taken uit te voeren bewerking . De menu's en werkbalken worden automatisch weergegeven voor elke functie de gebruiker toegang heeft . Microsoft Office Professional bevat een geavanceerde preview-functie waarmee gebruikers hun documenten bekijken in Live Preview . Met deze functie kunnen gebruikers wijzigingen aanbrengen in hun documenten terwijl ze werken op hen . Dit elimineert de noodzaak voor het zoeken door vele menu's om veranderingen te maken en helpt bij het ​​werken in documenten meer tijd efficiënt .
Eigenschappen

Microsoft Office Basic heeft functies waarmee gebruikers organiseren e - mails en afspraken . Taken en afspraken kunnen worden bekeken in een kalender die zichtbaar is naast de afspraken . Als een taak niet voltooid is, zal de taken automatisch doorgeschoven naar de volgende dag en blijven rollen over totdat de taak is voltooid . Microsoft Office Professional heeft een geavanceerde functie waarmee inkomende e - mails te sorteren en eenvoudig te beheren . De e - mail wordt gefilterd en ongewenste e-mail wordt gesorteerd om gebruikers te helpen ongewenste en ongevraagde e - mailberichten te elimineren . Deze functie helpt daling e - mail volumes en helpt de gebruiker een georganiseerde e - mail mailbox behouden .
Voordelen

Microsoft Office Basic heeft de mogelijkheid om te verwijderen commentaar van gebruikers of overbodige tekst . De software kan eenvoudig wijzigingen in documenten met behulp van de Document Inspector maken . De Inspector detecteert en verwijdert automatisch aangegeven informatie met de klik van de muis . Microsoft Office Professional heeft geavanceerde en professionele opmaakfuncties . De tools kunnen gebruikers gemakkelijk opmaak toe te passen na de voorvertoning van de wijzigingen .
Belang

Microsoft Office Basic en Professional -versies
zowel kan laten gebruikers hun documenten opslaan als Portable Document Format bestand dat kan worden weergegeven in Adobe Reader . Dit is van groot ons omdat veel gebruikers de voorkeur aan anderen PDF- documenten die niet kunnen worden bewerkt sturen . Beide versies vereisen dat een invoegtoepassing om documenten op te slaan worden geïnstalleerd als een PDF-bestand .
Effecten

Microsoft Office Basic versie
kan een dagelijkse weergave van taken die onder meer afspraken en agenda- informatie . Microsoft Office Professional maakt het eenvoudig om de klant informatie te beheren op een plaats. Dit is een voordeel voor bedrijven die willen de communicatie met klanten te slaan . Contact met de klant informatie kan worden opgeslagen op een centrale locatie . De gebruiker kan ook telefoongesprekken, afspraken en e - mailberichten bijhouden .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe E-mail Stationaire maken 
·Hoe maak je Voeg een achtergro…
·Hoe maak je een EM Dash Zorg i…
·Heb ik een nieuwe sleutel Als …
·Hoe maak je een banner in Word…
·Hoe kan ik een Word verwijdere…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Different Paginanummers…
·Hoe kan ik een document scanne…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
  Software Articles
·Hoe het opzetten van een extern bureaubl…
·Hoe om Blank Slides In Photo Story 
·Hoe maak je een Datum Functie in SQL Con…
·Hoe. Deb Backups Wissen 
·Hoe maak 3D Mensen in Photoshop 
·Hoe je Movie Maker gebruiken met digital…
·Oracle naar SQL Server Migration 
·Hoe kan ik een Word- document convertere…
·Hoe je Skype met Soundbooth opnemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com