Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Tickets ontwerpen Online
Of je kaartjes voor evenementen of loten voor een aanstaande fondsenwerver nodig , bespaart tijd en geld door het ontwerpen van uw tickets online . Download een van de vele Microsoft ticket templates ontworpen voor het Microsoft Office-programma's . Zodra de sjabloon wordt gedownload op uw computer , voert u de gewenste tekst in de velden en sla het op uw harde schijf dan . Na het opslaan , kunt u printen het zelf of brengt u het bestand naar een flash drive en hebben het gedrukt door een professionele printer . Wat je
Microsoft Office
Color printer ( optioneel ) op flash drive ( optioneel )
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw internetbrowser en bezoek office.microsoft.com . Zoek op het tabblad " Sjablonen " in het blauw aan de bovenkant van de pagina . Klik op dit tabblad . Kopen van 2

Zoek de sectie "Browse Sjablonen " in de buurt van het midden van de pagina en klik op de " Meer categorieën " optie aan de onderkant van deze sectie . Scroll naar beneden door de alfabetische lijst om de " Tickets " link te vinden en klik op deze link .
3

Blader door alle van de tickets beschikbaar voor download. Wilt u een kijkje op een van de tickets , klik op de afbeelding om deze groter te maken . Let op de juiste elk beeld ticket van , wordt de softwareversie die nodig zijn voor het bewerken van de tickets vermeld .
4

Selecteer een ticket te downloaden door te klikken op een van beide de afbeelding of de blauwe titel van het ticket . Zorg ervoor dat u kiest voor een ticket dat compatibel is met uw versie van de software .
5

Klik op de knop " Download " om het ticket sjabloon te downloaden naar uw computer . De Microsoft- website zal controleren of u eigenaar bent van een legitieme Microsoft -programma alvorens u de sjabloon te downloaden . Verder door het verificatieproces door te klikken op de juiste vakjes . Na verificatie van uw software , kies de locatie die u wilt het ticket te downloaden . Na het downloaden van het ticket , zal de Microsoft-software die nodig is om het ticket te bewerken automatisch geopend met het ticket sjabloon klaar om te creëren .

Klik 6 op de verschillende gebieden binnen het ticket sjabloon om de bestaande tekst te verwijderen en voer uw informatie . Voeg uw bedrijfsnaam , de naam van de gebeurtenis , de datum en het tijdstip , de locatie , een beschrijving van de gebeurtenis , en de naam van een contactpersoon en het nummer . Als er een ticket stub grenst aan de belangrijkste ticket , herhaalt u deze informatie op het ticket stub ook.
7

Sla uw ticket op uw harde schijf . Print de tickets op uw eigen kleurenprinter of brengt u het bestand naar een flash drive en hebben de tickets professioneel afgedrukt .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe naar rechts of links uitvu…
·Hoe een Office Memo Met behulp…
·Hoe een Office 2007 -taalprogr…
·Hoe Page Numbers Start op een …
·Hoe kan ik een RTF- bestand op…
·Hoe kan ik een Word 2003 Passw…
·Word 2007 Pointers 
·Hoe maak je een digitale handt…
·Hoe maak je een Noneditable do…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Illusions Verdrijf in World of Wa…
·Hoe je Adobe gebruiken voor het lezen va…
·Is er een manier om Make een Flash Movie…
·Hoe je video's van YouTube te uploaden n…
·Hoe te Tijdelijke mappen met behulp van …
·Hoe te Commissies in Excel 
·Hoe te versturen Gepersonaliseerde Massa…
·Wat is een Norton Antivirus Definition F…
·Hoe maak je een Video Slide Show in Flas…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com