Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak 3D Mensen in Photoshop
Adobe Photoshop is een van de meest krachtige en populaire grafische programma's in de wereld . Een reden is dat Adobe breidt de grenzen van het product bij elke nieuwe versie , de presentatie van gebruikers met nieuwe en innovatieve functies . Bijvoorbeeld , als je de Extended versie van Photoshop CS3 of hoger heb je de mogelijkheid om 3D-modellen van mensen te gebruiken in uw documenten . Deze modellen kunnen zeer nuttig zijn bij het maken van advertenties of websites , die als avatars of mascottes , of zelfs demonstreren het gebruik van een product . Om deze functie te gebruiken in Photoshop zult u een programma dat 3D-figuren kunnen nemen en poseren ze voordat ze worden gebracht in Photoshop nodig . Hoewel er verschillende programma's zoals Poser 8 en Quidam die dit kan doen , is er ook een freeware alternatief genaamd Daz Studio die u kunt gebruiken . Wat je nodig hebt
Daz Studio
3D-modellen
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar de Daz3D website ( zie link in Resources ) en download de freeware versie van DAZ Studio . Installeer het op uw computer . Ook downloaden en installeren van de gratis figuren Michael 4 en Victoria 4 aan de Daz Studio applicatie . Dan kopen en installeren alle texturen , kleding , haren of andere items die u wilt gebruiken en installeer deze ook. Kopen van 2

Open Daz Studio . Blader door de mappen aan de linkerkant om de figuur die u wilt gebruiken te vinden . Sleep het vervolgens in de scene . Sleep nu de textuur , haar en kleding die je wilt toevoegen op de figuur .

Klik 3 op het tabblad " Pose " bovenaan . Selecteer de figuur in de scène en gebruik de controles van de "Power Pose " paneel aan de rechterkant om de figuur te positioneren zoals u het wilt .
4

Selecteer " Bestand ", klik op " Exporteren " dan kies " Wavefront OBJ " van de genoemde mogelijkheden . Noem het bestand en sla het op .

Open Photoshop 5 . Selecteer " File " en klik op ' Openen'. In het dialoogvenster dat wordt geopend blader naar het bestand dat u in stap 4 hebt opgeslagen en open het. Het 3D-model zal verschijnen op het doek . Maar dit is niet zomaar een 2D weergave . U kunt gebruik maken van de 3D- gereedschappen in Photoshop te draaien en de positie van de figuur waar u het wilt . U kunt zelfs textures het cijfer te selecteren in het paneel lagen en herschilderen hen.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Grunge Brushes gebruike…
·Hoe om te doen Babydoll Eyes o…
·Hoe te Getallen in Photoshop 
·Hoe de Cookie Cutter Tool gebr…
·Hoe je Photoshop Online gebrui…
·Hoe je Photoshop CS3 Lagen Geb…
·Hoe te activeren Mijn Photosho…
·Hoe je afbeeldingen importeren…
·Hoe u een JPEG in een vector b…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te MsgBox gebruiken Voor Excel VBA 
·Hoe weet ik of een databank in Mount of …
·Hoe maak Lines Not Look Cartoony in Illu…
·Hoe te DOCX-bestanden creëren 
·Hoe om te controleren Office 2007 Versio…
·Hoe om te zien een Contact Beeld op Skyp…
·How to Get Rid van het Malware Removal B…
·Hoe te openen een 2007 Word- document op…
·Adobe Reader is niet te zien Pictures 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com