Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te gebruiken Word om de componenten van een Research Paper Creëren
Microsoft Word is een ideale optie om bevindingen van een onderzoeksproject te melden , maar de tekstverwerking software is ook optimaal voor het maken van een sjabloon om tijd te besparen op toekomstige papieren. Maak de basiscomponent kader van een onderzoek papier eenmaal in Word , dan elke keer een andere eis ontstaat opnieuw te gebruiken . Met behulp van een sjabloon bespaart u set- up tijd , zorgt voor consistentie in meerdere documenten en biedt een soort van on-screen checklist zodat er geen waardevolle onderzoeksinformatie valt door de scheuren . Instructies

Open Microsoft Word 1 . Typ de titel van het onderzoek papier . Druk op de toets " Enter " te laten dalen tot een nieuwe lijn . Typ uw naam . Markeer beide regels in en klik op de " Center " knop op de sectie " Paragraaf " van het lint naar het centrum van de lijnen . Markeer de papieren titel en klik op de " B " knop om de titel vetgedrukt weergegeven. De sleutel

Press 2 " Enter " een paar keer om de ruimte te verlaten onder de titel of druk op de " Ctrl " en " Enter " toetsen samen tot een pagina te doorbreken en gaan op een nieuwe pagina .

Type 3 " Inleiding , " " Begin , " " Onderzoek plan " of een andere term om het papier in te voeren .
4

Druk op de toets " Enter " een paar keer om de ruimte te verlaten . Type " Materialen " of een andere term voor alle tastbare voorwerpen gebruikt om het onderzoek uit te voeren beschrijven .
5

Druk op de toets " Enter " een paar keer om de ruimte te verlaten . Type " Body . " Druk op de toets " Enter " een keer. Type " Conclusie 1 " of verwante term het grootste deel van de informatie in het onderzoek papier te beschrijven beschrijven .
6

Voeg extra " Conclusie " secties voor elk worden toegevoegd aan het papier .
7

Klik op het tabblad "Invoegen " . Klik op de " Tekstvak " knop op het lint . Kies de eerste optie , "Simple tekstvak . " Sleep het tekstvak op zijn plaats op het Word- pagina en klik binnen het. Type " Picture placeholder . " Met de rechtermuisknop op het tekstvak en kies 'Kopiëren'. Blader door het papier met de rechtermuisknop op en kies " Plakken " naar gebieden waar u toevoegt cijfers , grafieken en schermafbeeldingen geven .

Druk op 8 van de " Enter" knop een paar keer om de ruimte te verlaten . Type " Referenties , " " Werken Geciteerd " of " Bibliografie . "

Druk 9 van de " Enter" knop een paar keer om de ruimte te verlaten . Type " Index . " Deze stap overslaan als u niet wordt het indexeren van het papier .
10

Klik de cursor in de koptekst " Inleiding " aan het begin van het papier . Klik op het tabblad "Home " . Blader door de sectie " Stijlen " op het lint en kies een stijl voor het soort koptekst , zoals " Kop 1 . " Blader door de rest van het papier en het veranderen van de resterende headers . Alle headers op hetzelfde niveau moeten hebben dezelfde stijl .
11

Klik op het tabblad "Bestand" . Klik op "Opslaan als . " Typ een naam voor het onderzoek papier sjabloon en klik op de knop "Opslaan" . Voer het onderzoek papier informatie en het bestand opslaan met een nieuwe naam aan de sjabloon beschermen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je etiketten in Word 2007 …
·Printen op Blank Cards 
·Hoe kan ik een Word- verklarin…
·Fonts Vergelijkbaar met Jokewo…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe maak je een stroomschema i…
·De beste gratis programma's vo…
·Hoe maak je Stuur een fax in X…
·Hoe te Leestekens verbergen va…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·CMYK output in GIMP 
·Hoe maak je het Lock symbool Go Away in …
·Hoe kan ik iTunes Get 
·Hoe de naam van een hyperlink wijzigen 
·Scripts in Google Spreadsheets verwijder…
·Hoe maak je een Slideshow Movie 
·How to Get Rid van de Ranger Virus 
·Hoe maak je een dubbelzijdig document in…
·Hoe kan ik HTML converteren naar MS Exce…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com