Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Leren Flash CS3 Professional
Adobe 's Flash is een multimedia programma dat meestal wordt gebruikt om een add -animaties en interactiviteit aan websites. U kunt gebruik maken van Flash CS3 Professional om dingen zoals geanimeerde banners , advertenties en web video's die kunnen worden gebruikt voor zaken als website intro's te maken . Flash- video's hebben de voorkeur voor websites dan gewone video -bestanden zoals ze zijn kleiner in omvang . Flash CS3 Professional biedt vele mogelijkheden , en er kan een beetje een leercurve te zijn als het gaat om het gebruik ervan . Echter , er zijn een aantal tutorials online die je kunt leren hoe je Flash CS3 Professional gebruiken . Het leren van de grondbeginselen

vineyar Designs by biedt een gratis tutorial op hun website ( zie bronnen ) , dat is een goede plek om Flash CS3 Professional leren als je een beginner bent . De tutorial onderverdeeld in 19 stappen . De tutorial begint door te laten zien hoe u een nieuw Flash-document te maken en toe te voegen in een tekst , symbolen en vormen die je wilt . U krijgt ook tips over het hergebruik van symbolen , plakken voorwerpen op hun plaats en vergroten of verkleinen of roteren van objecten in uw Flash-document . Als u wilt repetitieve animatie gebruiken in uw Flash-document wil je letten op stap 14 van de tutorial als het dekt deze functie .

Keyframe is een sleutelbegrip van het gebruik van Flash CS3 Professional en wordt uitgelegd in stap 15 van de tutorial . Het instellen van keyframes in uw Flash-document is hoe je animaties in Flash te maken . Met behulp van keyframes om beweging in Flash CS3 Professional creëren wordt verder uitgelegd in stap 16 , dat is de Motion Tweens tutorial. Zodra u klaar bent het maken en afstellen van uw Flash-bestand , kunt u leren hoe u het bestand met de uiteindelijke handleiding publiceren .
Creëren van geanimeerde banners

Flash CS3 Professional wordt gebruikt om geanimeerde banners die worden gezien op websites te creëren . De Web Development & Design Foundations met XHTML website ( zie bronnen ) biedt een gratis tutorial over het maken van een geanimeerde banner in Flash CS3 Professional . Er zijn schermafdrukken de stappen en stap voor stap aanwijzingen . U leert over hoe u lagen gebruiken in een Flash-document aan de geanimeerde banner te creëren . U leert ook de juiste manier om de banner te publiceren , zodat het zal worden geoptimaliseerd voor de website bekijken . Voordat deze tutorial wil je de Flash basics zelfstudie doen zoals deze tutorial veronderstelt een basiskennis van hoe Flash CS3 Professional werkt .
Gebruik van Flash CS3 Professional met Photoshop en Illustrator < br >

Flash
wordt vaak gebruikt in combinatie met Photoshop en Illustrator , zoals afbeeldingen kunnen worden gemaakt in een van die programma's voor gebruik in een Flash-project . Als u het maken van foto's in Photoshop of Illustrator en ze wilt gebruiken in Flash , kunt u leren hoe met de gratis importeren Photoshop ( . PSD ) en Illustrator ( . Ai ) bestanden zelfstudie aan de Digital Video Professionals Association website ( zie bronnen ) . U zult stap - voor-stap aanwijzingen , alsmede screenshots te krijgen, om te laten zien hoe je rechtstreeks importeren van uw Photoshop- en Illustrator-bestanden in uw Flash- project .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Sprite Sheet V…
·Hoe Easy Flash bestanden af ​​…
·Hoe te animeren in Maya 
·Hoe maak je een Bewegingspad b…
·Hoe te gebruiken Max Backburne…
·AS2 Tween Functies 
·Hoe maak je een voortgangsbalk…
·Hoe kan ik muziek en animatie …
·Hoe kan ik een knipperend Bann…
  Related Articles
Hoe kan ik Flash Cards te verdienen op W…
Hoe kan ik Flash Template laten werken i…
Hoe te Macromedia Flash converteren naar…
Hoe kan ik Flash Cards afdrukken in Word…
Soorten Tekstverwerkers voor Learning 
Hoe kan ik Flash Cards maken in OpenOffi…
Hoe muziek importeren vanaf een USB Flas…
Hoe gebruik ik Flash voor tv ? 
Hoe naar Macromedia Flash Player 6 Insta…
  Software Articles
·Hoe je ontbrekende tanden Maak in Photos…
·Hoe te comprimeren 7GB 
·Hoe te EPS invoegen in LaTeX 
·Hoe te Ongebruikte lagen verwijderen in …
·Hoe maak je een jailbroken iPhone Van Ba…
·Hoe maak je een Print Bereid je voor op …
·Hoe maak je een dynamische rapport in MS…
·Hoe je categorieën in Quicken H & Gebru…
·Hoe te Oude -bestanden In plaats van Sch…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com