Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Print Bereid je voor op concurrentie gebruiken Photoshop
Je hebt je beste schot genomen : Het licht was perfect , je techniek is onberispelijk , en dat vluchtig moment wordt vastgelegd in een bestand op uw harde schijf . Dus wat nu? Hoe doe je dat perfecte foto te zetten in een prijswinnende , galerie - kwaliteit af te drukken ? Vuur van Adobe Photoshop , opent u het beeld en beginnen met bewerken . Instructies
Is Your Photo Print - Worthy ?

Start 1 met een foto die is goed belicht . Photoshop kan helpen corrigeren een heleboel beelden , maar het kan geen schaduwen of highlights terug te brengen . Kopen van 2

Kies een foto die is redelijk scherp - wat redelijk is hangt af van de foto . Als je een architectonisch fotograaf , de lijnen tussen die stenen beter zijn scherp als scherp van de snede . Als je een portret fotograaf , het is OK voor de achtergrond onscherp zijn , maar het onderwerp de ogen moeten helder en scherp zijn . Als de gasten gooien van rijst naar de bruid en bruidegom , het is aanvaardbaar om kleine hoeveelheid bewegingsonscherpte te hebben.
3

Kies een foto met effectieve samenstelling . Er zijn tal van geweldige foto's die compositorische regels te breken , maar meestal moet een portret verticaal zijn , en een landschap moet horizontaal zijn . Oog van de kijker moet gemakkelijk te verplaatsen rond de foto , en uw onderwerp moet vullen het frame.
Bewerken van uw foto
4

Open je foto in Photoshop door te klikken op " File " ; " . Open" en " . Open" in het dialoogvenster dat verschijnt , vind uw foto en klik
5

Bewaar een kopie van uw foto vlak voordat u begint te bewerken door te klikken op " File " , en "Save . " Noem het bestand iets als Editing is een lastig proces , en fouten zijn snel gemaakt " Originalname_edited.jpg . " . In een worst-case - scenario , zal je nog steeds het originele bestand intact .

Level 6 uw foto door te klikken op " Beeld " en vervolgens " Instellingen " en "Auto Levels . " ; Dit zal zeer waarschijnlijk uw foto veel helderder en dynamischer , met meer levendige kleuren en een beter contrast . Zo niet, dan klikt u op "Edit " en vervolgens " Undo " om de foto terug te keren naar de vorige instellingen .
Stel uw afdrukformaat en Color Space
7

Klik op " beeld " en " Image Size " om de foto 's afdrukformaat vestigen . In het dialoogvenster zie je de werkelijke pixelafmetingen van uw foto en het documentformaat . Aan de onderkant van dit venster het vinkje " Nieuwe beeldpixels berekenen " om de sectie pixelafmetingen deactiveren .

Type 8 de afmetingen voor uw drukwerk in de " Breedte " en " Hoogte " dozen . De resolutie zal veranderen afhankelijk van uw afmetingen . Minimaal 200 pixels per inch zijn nodig voor een scherpe afdruk , dus als je resolutie daalt onder dat , overweeg dan kleinere druk afmetingen .

Set 9 jouw kleur modus door te klikken op " Beeld ", dan " Mode" en " RBG kleur , ' tenzij uw print lab of handleiding van de printer anders aangeeft .
10

tenzij uw printer handleiding of print lab u andere instructies heeft gegeven , stel uw kleurruimte door klikken op "Edit " en "Color Settings . " in het dialoogvenster onder " Working Spaces , " zorg ervoor dat de RGB- ruimte is ingesteld op " sRGB IEC61966 - 2.1 , " dat is de kleurruimte die de meeste printers gebruiken . < br >
Local contrast en scherpen

Lokaal contrast 11 , of randcontrast , maakt uw afbeelding scherper en gedetailleerder . Zelfs de scherpste foto's hebben behoefte aan een lokaal contrast enhancement en een aantal fundamentele slijpen . De intensiteit van deze aanpassingen is aan de individuele fotograaf , maar het proces is hetzelfde voor elk beeld en bestaat uit twee opeenvolgende slijpen stappen .
12

Klik op " Filter ", vervolgens " Verscherpen " , en " . Onscherp masker " in het dialoogvenster , moet u " Preview" klikt , zodat u de impact van uw aanpassingen kunt zien als je ze maakt
13

Stel het " Bedrag . " tot 20 procent , de " Radius " 50 pixels , en de " Threshold " op 0 niveau . Uw afbeelding moet aanzienlijk beter uitzien , maar als dat niet gebeurt , past het " Bedrag" om het contrast enhancement variëren. Wanneer je een level je wilt hebt bereikt , klikt u op "OK . "
14

Terug naar het dialoogvenster " Onscherp masker " door te klikken op " Filter " en vervolgens " Verscherpen " en " Onscherp masker . "Geef uw afbeelding een laatste slijpen enhancement door het instellen van de " Bedrag " tot 50 procent , de " Radius " tot 3,0 pixels , en de " Threshold " op 0 niveau . Nogmaals , zorg ervoor dat "Preview " is aangevinkt , en als je niet van de resultaten , variëren de " Bedrag" totdat u het gewenste niveau van scherpte te bereiken .
Opslaan van uw beeld |
15

Bepaal het juiste bestandsformaat voor uw imago . Als u zult worden afgedrukt het zelf of het branden van een cd te nemen om een print lab , zal het TIF-formaat al uw beeldgegevens behouden . Toch zal een TIF -bestand waarschijnlijk te groot om te versturen via e-mail , dus als je te e-mailen van uw bestand naar een print lab , het JPG-formaat is meer geschikt.
16

Klik op " Bestand " , en "Opslaan als . " in het dialoogvenster , geef het bestand een naam door te typen in het veld " file Name "
17

Kies het juiste bestandsformaat van de "Formaat " . drop- down menu .

Click 18 " Opslaan . " Als u het JPG- bestandsformaat , kies " Maximum " kwaliteit . Als u gebruik maakt het opslaan van de afbeelding als een TIF , kiest u "Geen" onder " Beeld Compressie " en klik op "OK . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Chrome Tekst maken in P…
·Hoe te Silk maken in Photoshop…
·Hoe te gebruiken Photoshop om …
·Digitale foto-effecten in Phot…
·Hoe te Twilight Maak in Photos…
·Hoe te Overzichten in Photosho…
·Hoe te Fancy Lines in Photosho…
·Effecten Met de Magic Wand in …
·Hoe te Inkleuren gebruiken in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te downloaden van een iTunes -update…
·Hoe te wijzigen mijn 2003 Global Address…
·Wat is een iTunes voor Audible-account ?…
·Hoe te Ungrey gegevensbestanden op Skyri…
·Hoe je Mini CD Labels 
·Hoe maak je een PS- cd Burn 
·How to Get Rid van alles buiten Canvas o…
·Hoe te Arch tekst in OpenOffice & Impres…
·Hoe te openen een PDF- Link vanuit Flash…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com