Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te converteren naar JPEG Vector in Photoshop
JPEG -bestanden zijn meestal foto's. Ze tonen doorlopende kleurvariaties en tonen de hele afbeelding . Vector bestanden , hoewel, het algemeen benadrukken lijn en vorm te geven in plaats daarvan . Ze worden vaak clip art illustraties , of geschetst kunst zoals kaarten . JPEG's kunnen niet worden vergroot , zonder degradatie naar de resolutie van het beeld , terwijl vector bestanden kan worden vergroot zonder verlies van kwaliteit . Er zijn programma's (zoals Genuine Fractals ) die ingewikkelde algoritmes gebruiken om te vergroten JPEG's alsof ze vectorafbeeldingen , maar er zijn manieren om bij benadering hetzelfde resultaat in Photoshop . Wat je nodig hebt
Photoshop-software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal welk deel ( vorm ) in uw JPEG u wilt converteren naar een vector bestand . U zult niet in staat zijn om elk detail om te zetten in een keer , dus je zal moeten specifieke voorwerpen eruit pikken tegelijk . Zelfs gewijd tracing software ( bv. Adobe Streamline ) is beperkt in hoeveel details van foto's kan in een keer worden gedraaid een vector afbeelding in . Omwille van dit artikel , laten we zeggen dat je wilt een hoed te keren van een foto van een vector afbeelding in . Kopen van 2

Verhoog het contrast in uw JPEG . Met je JPEG openen in Photoshop , selecteert Afbeelding , vervolgens Aanpassingen , en de klik Helderheid /Contrast . Zorg ervoor dat de optie "preview " is aangevinkt , en sleep het contrast balk langzaam naar rechts . U probeert de hoed tonaal scheiden van alles wat eromheen . Je kan hebben om te spelen met zowel de helderheid en het contrast sliders , afhankelijk van de hoed en de achtergrond .
3

Gebruik het gereedschap Toverstaf uit de werkbalk . Probeer de tolerantie tot 10 , en klik op de hoed . Als de afbeelding vrij is contrasterende , dient zij onmiddellijk selecteert de hele hoed . Als deze geselecteerd meer dan de hoed , verminderen de tolerantie en probeer het opnieuw . Indien minder dan het geheel hat geselecteerd , probeert de tolerantie . Gebruik de magnetische lasso uit de werkbalk , als de Magic Wand werkt niet .
4

Maak een werkende weg uit de selectie . Ga naar de Paden palatte ( Window , dan Paths ) , en kies "Maak werk pad van selectie . "
5

het pad exporteren . Ga naar Bestand en vervolgens op Exporteren , en klik vervolgens op " Paden naar Illustrator . " Kies een naam voor het bestand op te slaan onder , en klik vervolgens op "okay . " Het bestand wordt opgeslagen als een Adobe Illustrator ( . Ai ) vector bestand , en kan nu worden gemanipuleerd in vector illustratie programma's zoals Illustrator .
6

Volg de hierboven geschetste tot andere elementen van uw oorspronkelijke JPEG- bestand om te zetten stappen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Andy Warhol Kunst maken…
·Hoe gebruik je een afbeelding …
·Hoe je alle tekst lagen in Pho…
·Hoe te Turn Off the Pixelverho…
·Het wijzigen van de kleuren va…
·Een plek om aantekeningen te m…
·Hoe te Potloden converteren na…
·De beste manier om Adobe Photo…
·Hoe je Photoshop Operate 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Bootable Antivirus CD 
·Kan Audacity opnemen Streaming Audio ? 
·Hoe maak je een Gevuld selectie Met GIMP…
·Hoe je Virtual DJ Unlock 
·Hoe Microsoft Genuine Validation Pass 
·Hoe to Run een PowerPoint diashow 
·Hoe je DVD's van AVI -bestanden branden …
·Hoe te gebruiken Oracle Change Tracking …
·Wachtwoord - beveiligde bestanden in Mic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com