Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Kan Audacity opnemen Streaming Audio ?
Audacity , een gratis, open - source audio editing applicatie , heeft de mogelijkheid om bijna elk geluid dat wordt afgespeeld op de geluidskaart van een computer vast te leggen . Hierdoor kan Audacity streaming audio opnemen , zoals de geluidssporen van streaming video files . De procedure is niet zonder problemen , maar in het algemeen Audacity heeft een goede baan van u te laten streaming audio zoals MP3's of andere geluidsbestanden opslaan . Hoe het werkt

Wanneer u een streaming media- bestand van een digitaal signaal te spelen , je computer downloads en stuurt het naar uw geluidskaart, waar het wordt omgezet naar een analoog signaal en verzonden naar uw luidsprekers of hoofdtelefoon . Audacity is in staat om dat analoge signaal te vangen en om te zetten terug in een digitaal signaal (in het bijzonder , een WAV-bestand ) die kunnen worden bewerkt en opgeslagen als een digitaal bestand .
Toepassingen

Wanneer ingesteld op te nemen van de geluidskaart , kan Audacity elke internet audiobron dat betekent u direct toegang tot een geluidsbestand niet geven opnemen . Dit omvat output van Internet radiostations , RealPlayer en andere streaming -feeds , televisie en film soundtracks van Hulu of Netflix en YouTube -video soundtracks .
Procedure

op te nemen van de geluidskaart , stel de opname bron in het centrum drop- down menu in Audacity op "Mono Mix" of " Stereo Mix . " In Windows Vista of Windows 7 , moet de instelling worden geselecteerd onder " Voorkeuren : Audio I /0 " -menu in Audacity 's " Edit" . Sound - card bronnen hebben soms andere namen , zoals " Wave Out " of " Loopback . " Klik vervolgens op "Record " knop Audacity 's en start het afspelen van de streaming media -bestand .
Nadelen

Deze procedure voor het vastleggen van digitaal geluid is niet perfect . In de eerste plaats zal geluidskwaliteit verlies als de originele digitale signaal omgezet naar analoog en terug naar digitale weer . Met inbegrip van alle e - mail of fout waarschuwingstonen computer speelt - ook , zal Audacity elk geluid spelen op je geluidskaart . Een paar geluidskaarten op de markt niet goed werken met Audacity , en het programma heeft een moeilijke tijd opname geluid uit Mac kaarten .

Previous: Next:
  audio Software
·Wat heb ik nodig om een RAM -b…
·Hoe te Clone Met Ventrilo 
·Hoe te Album Artwork Disable 
·Hoe maak je een cd kopiëren M…
·Hoe muziek 
·Hoe te Ontbrekende bestanden v…
·Adobe Audition 2.0 Tips 
·Hoe te Multitracks Scheid voor…
·Problemen met geluid upgraden …
  Related Articles
Hoe te Record Text Document Veranderinge…
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
U kunt wijzigen van een JPG naar een Wor…
Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
Kunt u lezen Open Office Docs op Microso…
Kan ik installeren van Microsoft Office …
Hoe kan ik E-mail een Word- document Dir…
Hoe kan ik Put Spellingscontrole in Word…
  Software Articles
·Hoe kan ik een dvd branden op mijn Dell …
·Hoe te Plug - Ins Installeer in Photosho…
·Hoe links automatisch bijwerken in Word 
·Hoe te ArcSoft MediaImpression Problemen…
·Hoe PDF Pic -bestanden converteren naar …
·Hoe je meerdere clips Maak Van Een tijdl…
·Hoe te MIDI Snap uitschakelen in Sonar 
·Hoe een File Maker Pro 9 Advanced Databa…
·Hoe een website te blokkeren in Kaspersk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com