Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een cd kopiëren Met Exact Audio Copy
Exact Audio Copy is een gratis , volledig functionele audio - grabbing hulpprogramma voor Windows . Exact Audio Copy digitaal haalt informatie uit een cd en slaat een exacte kopie van de audio- gegevens naar een bestand op uw computer . Het programma communiceert rechtstreeks met uw cd - rom- drive om een beeld van de gegevens op de cd te maken zonder tussenkomst van een tussenpersoon zoals een geluidskaart . Wat je nodig hebt
Audio CD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Navigeer met je webbrowser naar de PCWelt downloaden website , en download een kopie van de Exact Audio Copy software als u niet beschikt over de software al geïnstalleerd . Zodra het installatiebestand downloads , dubbelklikt u op het bestand om de software-installatie wizard . Kopen van 2

Voer het Exact Audio Copy programma . De eerste keer dat u het programma start , wordt een installatiewizard automatisch te starten . Klik op " Next " op de wizard introductie scherm om verder te gaan .
3

Schakel het selectievakje naast elke cd - rom-station dat het programma automatisch detecteert . Klik op " Next " om verder te gaan .
4

Kies of u wilt Exact Audio Copy om sneller te bevoordelen kopieersnelheid met minder nauwkeurige resultaten kopiëren of minder snelheid met een grotere nauwkeurigheid . Klik op " Next " vier keer om automatisch instellen van uw CD - ROM drive voor gebruik met Exact Audio Copy .
5

Klik op het keuzerondje dat overeenkomt met het type audio -bestand dat u wilt Exact Audio kopiëren om te gebruiken voor uw opgeslagen audio -bestanden . U kunt " MP3 ", " WMA ", " FLAC " of " WMA Lossless " formaat te kiezen . Klik op " Next " twee keer om verder te gaan .

Type 6 uw e-mailadres in het veld als u wilt dat Exact Audio Copy om de freedb online service zoeken naar artiest, album en track-informatie wanneer u een cd in te voegen de aandrijving . Weglaten van deze informatie als u niet wilt de freedb -service te gebruiken . Klik op " Next " om verder te gaan .
7

Selecteer een map - en file - naamgeving van het drop - down menu . Klik op " Next " om verder te gaan en " Finish " om de installatie te voltooien .
8

Plaats een audio- cd in het cd - rom-station . Als u geactiveerd de freedb service en u bent verbonden met het internet , dan is het Exact Audio Copy programma automatisch artiest, album en track-informatie te downloaden .
9

Klik op het pictogram " WAV " aan de linkerkant van het scherm om de cd op uw computer in ongecomprimeerde WAV-formaat te kopiëren . Selecteer de map die u wilt de bestanden wilt opslaan en klik op "OK . " Exact Audio Copy is een kopie van de audio-cd naar de harde schijf van uw computer te maken .
10

Klik op het pictogram " CMP " aan de linkerkant van het scherm om de cd te kopiëren naar de computer in gecomprimeerd formaat . Selecteer de map die u wilt de bestanden wilt opslaan en klik op "OK . " De cd wordt gekopieerd naar een MP3-of WMA-bestand , afhankelijk van het type bestand dat u tijdens het installatieproces geselecteerd .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je Broken Links in iTunes …
·Speech to Text Devices 
·Hoe te Audio Books Play 
·Hoe Set Up in Virtual DJ 
·Hoe te Cubase downloaden 
·Hoe te vanBasco's Karaoke Play…
·Hoe te knippen en plakken Song…
·Hoe te downloaden Flash Video …
·Hoe kan ik iTunes Visual Zorg 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Contouren in Illustrator Snijd 
·Hoe je uit te printen van MS Word Define…
·Het doel en nut van de Format Painter fu…
·Een Excel- formule m 
·Hoe streaming video's converteren naar M…
·Hoe te duplicaten gemakkelijk vinden in …
·Hoe om dvd- films kopiëren naar een har…
·Waarom heeft Excel 2003 Keep Het toevoeg…
·Waarom doet CD Burn Speed ​​Matter ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com