Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe maak je een dynamische rapport in MS Access Creëren
In Microsoft Access , een dynamisch rapport is een rapport dat er iets uit zichzelf doet : het creëert of opent zelf of berekent een gebied op zich , zodat u niet hoeft te doen. U deze automatische acties opgeven tijdens het ontwerp van het rapport , met behulp van de computer taal Visual Basic for Applications . Wat je nodig hebt
Microsoft Access
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een steekproef tafel van de film verkopen , met behulp van de gegevens die volgt . Voer de bovenste rij van de gegevens als de namen van de velden van de tabel.

Movietitle
, Verkoopdatum , unitcost , qtysolddoc zhivogo , 1/1/2009 , $ 5.01,3 doc zhivogo , 2009/01/03 , $ 4.95,2 sturen wratten , 1/5/2009 , $ 1.95,1 sturen wratten , 2009/01/06 , $ 0.95,2 doc zhivogo , 2009/01/13 , $ 3.00,1 kopen van 2

Selecteer "Create , " gevolgd door " Report " om een nieuw rapport te maken . ( Access 2003 gebruikers , selecteert u " objecten ", klik op " Rapporten " en " Nieuw . " ) Klik met de rechtermuisknop op de tab van de nieuwe rapport en selecteer "Design View . " Klik op het vakje pictogram controle tekst op de werkbalk Access , klikt u op in een lege ruimte aan de rechterkant van de bestaande velden , in de sectie "Details " van het rapport .
3

Selecteer het linker tekstvak van het paar van tekstvakken die Access automatisch heeft gemaakt , druk dan op de toets " delete " . Rechtsklik op de resterende tekstvak en kies 'Eigenschappen'.
4

Klik op het tabblad "Data " van het venster " Eigenschappenvenster " , voer dan de volgende tekst in het "Control bron " field :

= [ qtysold ] * [ unitcost ]
5

rechtermuisknop op het tabblad van het rapport en selecteer " Report View "om het rapport uit te voeren . Let op de nieuwe berekende veld dat u hebt toegevoegd , waardoor de totale verkoop ( eenheidsprijs maal verkochte hoeveelheid ) weergeeft .
6

rechtermuisknop op het tabblad van het rapport en selecteer "Design View , " dan Klik met de rechtermuisknop op het rapport en klik op ' Eigenschappen van rapport . " Klik op het tabblad " Event " van het venster " Eigenschappenvenster " , klik vervolgens op de pijl omlaag in het veld " on Load " . Selecteer " Event Procedure ", klik vervolgens op de " ... " knop om de Visual Basic geïntegreerde ontwikkelomgeving ( IDE ) in te voeren .
7

Plak volgende subroutine over de bestaande " Report_Load " subroutine :

Private Sub Report_Load
( ) wday = Weekdag ( Now ( ) ) Als ( wday = vbThursday ) ThenMe.Filter = " . ( [ moviesales ] [ movietitle ] Like " " sturen * " " ) " ElseMe.Filter = " ( [ moviesales ] . [ movietitle ] Like " " doc * " " ) "End IfMe.FilterOn = TrueEnd Sub

Vervang de tekst die " vbThursday " met " vb "
8

Terug leest toegang en re-run het rapport , met behulp van stap 5 van het oorspronkelijke instructies. Merk op dat alleen rijen met " steer wratten " worden weergegeven , omdat uw macro code creëerde een dynamisch filter voor die specifieke rijen , voor donderdag.
9

Open het rapport van de "Design View ", met behulp van stap initiële instructies 6 's . Terug naar het " Report_Load " event die je eerder opgaf ( zie stap 6 . ) Vervang de " vb " met " vb " , vervolgens re-run het verslag . Merk op dat alleen de " doc zhivogo " rijen worden weergegeven , op basis van de wijziging aan de programmacode .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe kan ik een dvd Database Cr…
·Voordelen & Nadelen van Netwer…
·Normale Formulieren in Relatio…
·Hoe maak je een nieuwe databas…
·Hoe te gebruiken Oracle Change…
·FileMaker Pro 7 Tutorials 
·Hoe te converteren naar SSIS 
·Hoe te Variabelen gebruiken Me…
·Hoe maak je een Trace op de Cu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- document opslaan al…
·Hoe fout Bars invoegen in Excel 2007 
·Hoe maak je een Log Sound op een Mac Cre…
·Hoe maak je een RTF- document convertere…
·Hoe kan ik een Word- document Attachment…
·Hoe te Lines Van Excel in Lees Python 
·Hoe te wijzigen Kleur van Geselecteerde …
·Hoe maak je een Software Test Plan schri…
·Hoe te WPS Vertalen naar DOC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com