Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kan ik een knipperend Banner Maken
Het internet is het leven in de fast lane . Als je niet meteen de aandacht van uw bezoekers , ze bewegen recht naar de volgende website . Knipperende banners ( animated banners ) zijn ideaal voor reclame op het web . De animatie van een knipperende banner is opvallend en vaak lijkt te schreeuwen : "Kijk naar mij . " Vroeger was het een behoorlijke hoeveelheid van web design kennis om deze soms onaangenaam banners vereisen , maar softwarepakketten vandaag maken het eenvoudig, zelfs voor beginners om aangepaste knipperende banners . Wat je nodig hebt
Banner Maker Pro
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeer banner Maker Pro.The software wordt geleverd met een gratis 15 dagen op proef , dus u kunt check it out voordat je het koopt . kopen van 2

Beslis welke maat je zou willen uw banner te zijn . Een typische banner formaat , vooral als u wilt dat andere websites naar uw banner weer te geven , is 468 - by - 60 . Dit geeft je ruimte om een ​​fatsoenlijke knipperende banner maken zonder rekening te veel waardevolle vastgoed op iemand anders website . Als de banner is voor uw eigen website , voeg een beetje aan de hoogte .
3

Open Banner Maker en kies " Nieuw " uit het menu "Bestand " . De software biedt u een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om de grootte van uw banner te selecteren . U kunt gaan met de typische grootte of een van de vele andere vooraf bepaalde maten , of u kunt een aangepast formaat te maken . Zodra u uw banner formaat hebt geselecteerd , zal Banner Maker Pro u een leeg document sjabloon geven .
4

Gebruik de tekst invoegen tool om alle tekst die u wilt voor uw banner te schrijven . U kunt afbeeldingen met behulp van het menu " Invoegen" te voegen . Banner Maker Pro leest alle populaire grafische formaten .
5

Breng transparantie en achtergrond effecten om uw banner , met behulp van de werkbalk effecten . Uit het menu " Animation " , kunt u de snelheid van uw animatie te stellen . Onthouden van het maken van uw banner flash te snel . Dit kan meer irritant dan iets anders , en kan leiden tot het negeren van bezoekers uw banner helemaal.
6

Sla uw afgewerkte knipperende banner als een GIF-of JPEG . U kunt ook gebruik maken van het menu " Opslaan" om de HTML- code die u nodig hebt om de knipperende banner op uw website tonen genereren . Het kan niet eenvoudiger om aangepaste knipperende banners van hoge kwaliteit te maken .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te bepalen hoeveel Cores M…
·Hoe te Animated Cartoons maken…
·Hoe XML -bestanden laden in ee…
·Hoe te GIFSoup GIF Bewerken 
·Hoe kan ik een zoekbalk op Fla…
·Hoe te reserveren Trailers Maa…
·Hoe te versturen Gratis Talkin…
·Maya Artisan Tutorial 
·How to: Animated Flames Dat Gr…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Photoshop Elements Projecten bran…
·Hoe te hervatten na pauzeren in VirtualB…
·Instructies voor het gebruik van Microso…
·Gratis RealPlayer Installatie 
·Hoe te Cool Achtergronden Get op een Gre…
·Hoe de HTML Problemen voor muisbeweging …
·Hoe software Met behulp van software van…
·Hoe te M3U branden op cd's 
·Hoe te Toevoegen Muziek Artiest Informat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com