Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je ontbrekende tanden Maak in Photoshop
Je mag niet een tandarts te zijn , maar je kunt de tanden van een foto in Photoshop te verwijderen . Het creëren van ruimtes waar tanden vroeger kan een effectieve en humoristische visuele te nemen in wenskaarten , uitnodigingen of andere documenten . U kunt zelfs uw veranderde foto om een e-mail met " Wat een knock-out ! " in de onderwerpregel . Dit is ook een nuttige techniek om een kind er jonger of verhoog de schattigheid factor van een foto . Instructies
1

Selecteer de juiste foto . Zorg ervoor dat je foto is een close-up van iemand met open mond , met veel tanden . Download de foto van het internet , of scan een foto in uw computer en sla het op in uw " Pictures " map als JPG .

Klik op " Bestand " 2 > " Open" in Photoshop . Ga naar ' Pictures ', selecteert u de foto die u wilt gebruiken en klik op 'Openen'.

Crop 3 het beeld indien nodig. Van een groepsfoto , klikt u op de functie " Crop" van links toolbox te snijden lijnen te trekken rond het gezicht dat u wilt gebruiken , en druk dan op " Enter ".
4

Klik op " View" in de bovenste werkbalk en kies " Zoom In " op het eerste gezicht groot genoeg zodat je de tanden duidelijk zien te maken . Bepaal welke tand of tanden die u wilt verwijderen.
5

Selecteer de functie " Clone Stamp" uit de gereedschapskist aan de linkerkant van het scherm . Het ziet eruit als een rubberen stempel . Ga naar de instellingen onder de bovenste werkbalk op het pijltje klikt naast " Brush " en verander de " Hoofddiameter " van de borstel om een geschikte grootte , of ongeveer half zo groot als een tand . Verplaats de " hardheid " schuifregelaar naar 100 procent .
6

Plaats de " Clone Stamp Tool " over een donkere of zwarte gebied op de foto , eventueel vanuit de persoon mond . Houd de toets " Alt " en klik op de donkere ruimte .
7

Verplaats de " Clone Stamp" gereedschap cirkel over de tand die u wilt verwijderen en klik op . Zorgvuldig stempel het gekloonde zwarte bovenop de witte tanden , oplopend tot maar niet over het tandvlees , en links en rechts om de tanden aan weerszijden van de tand wordt verwijderd .
8

Selecteer de gereedschap uit de gereedschapskist " Smudge " . Als het wordt verstopt onder de functie " Blur " , klik op de kleine pijl rechtsonder van het gereedschap plein om het te vinden . Het is degene met het pictogram aanwijzer vinger . Gebruik een geschikt formaat borstel en meng het donkere gebied waar de tand was om elke borstel cirkels elimineren .
9

Sla uw tandeloze afbeelding in de map "Afbeeldingen" als een PSD om de lagen te behouden voor de toekomst bewerken . Sparen weer als JPG voor een kleiner bestand in te voegen in documenten of hechten aan e-mails .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Club Flyer Pho…
·Hoe maak je een potlood tekeni…
·Hoe maak je een Meez Outline o…
·Hoe te Uitsnede een afbeelding…
·Hoe maak je een watermerk in P…
·Hoe de Warp Tool gebruiken op …
·Hoe te Borders verdienen met e…
·Photoshop Restauratie & Retouc…
·Hoe te Blokletters Maak in Pho…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Sage Mas 500 Training 
·Animatie Software Tutorial 
·Hoe te Notes maken op een PDF-bestand 
·Hoe te delen gegevens Sets Onder de MS R…
·Hoe te Verborgen Tracking bestanden in W…
·Hoe je Virussen wissen van uw computer 
·Hoe maak je een online fotografie Portfo…
·Welke technologie heb je nodig voor Skyp…
·Hoe een PDF Van FDF Creëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com