Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Welke geluidskaart wordt gebruikt in een Dell E521 ?
Uitgebracht in 2006 en niet meer in productie ten tijde van de publicatie , de Dell Dimension E521 was een low - end desktop personal computer uit Verenigde Staten computer technologiebedrijf Dell Inc Het geluid kaart gebruikt het is een audio driver wel de SigmaTel STAC9227 , een product van Freescale Semiconductor , Inc dochteronderneming SigmaTel . Audio Codec

De SigmaTel STAC9227 van de Dell Dimension E521 desktop wordt beschreven als een 7.1 - kanaals audio codec . De term " audio codec " verwijst naar het vermogen van de component analoge audio coderen als digitale signalen , evenals het decoderen van digitale audio naar analoge signalen . Dit betekent dat de STAC9227 over een analoog- digitaal omzetter en digitaal-naar - analoog omzetter , respectievelijk . Zowel de ADC en DAC tegelijk lopen .
Surround Sound

De Dell Dimension E521 's SigmaTel STAC9227 biedt ondersteuning voor 7.1-kanaals audio , ook wel bekend als 7.1 surround sound . Het is vergelijkbaar met 5.1 surround sound , die gewoonlijk wordt gebruikt in commerciële bioscopen en voor home theater -systemen . Het bestaat uit vijf speakers : een centerspeaker met linker en rechter front luidsprekers flankerende , en links en rechts surround luidsprekers . Echter , 7.1 kanaals audio biedt aan twee extra luidsprekers , met een geplaatst tussen de linker voor-en surround- luidsprekers en de andere geplaatst tussen het rechter voor-en surround-luidsprekers .
Connectors
< br >

De SigmaTel STAC9227 ondersteunt zes audio -aansluitingen , welke maatregel 1/8 inch ( of 3,5 mm ) in diameter. Ze bestaan ​​uit twee van de volgende : line-in , line- out en microfoon . Met de line-in -connectoren , gebruikers kunnen aansluiten in elektronische apparaten om audiobestanden in een Dell Dimension E521 met behulp van een software- programma op te nemen . De line-out -aansluitingen zijn voor het aansluiten van een hoofdtelefoon en luidsprekers , want ze zijn voor audiosignalen uit van het bureaublad . De toepasselijk genaamde microfoon aansluitingen zijn voor het aansluiten van microfoons.
Locatie

De SigmaTel STAC9227 is geïntegreerd in het moederbord , die de cruciale onderdelen van de Dell Dimension E521 ondersteunt . Dit omvat de processor van halfgeleiderbedrijf Advanced Micro Devices , of AMD , vier random-access memory connectors , die kan tot 4 GB en een Nvidia GeForce 6150LE chipset voor zijn video-en grafische mogelijkheden . Naast de zes audio-aansluitingen , de E521 moederbord telt zes USB 2.0-poorten , een RJ - 45 -poort voor bekabelde netwerken en een Video Graphics Array -poort van de monitor onder haar externe interfaces .
< Br >

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een geluidskaart I…
·Het opnemen via een geluidskaa…
·Hoe om te controleren Als een …
·Hoe Hook Up een tv aan op een …
·Hoe te Connect Sound Card Uitv…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe kan ik een externe geluids…
·De huidig ​​geïnstalleerde ge…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Latitude laptop Rest…
·Hoe de RAM upgrade op een Acer Extensa 5…
·Hoe maak je een RJ45 Jack op een Acer Ve…
·Hoe te schakelen tussen conventionele Mo…
·Hoe Hook Up een HP 6210 All - in - One o…
·Microprocessor Basics 
·Hoe maak je een fanless computer te bouw…
·XPS 410 Specs 
·My Thumb Drive Kan niet vinden system.ex…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com