Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Heb je echt een Dedicated geluidskaart?
De meeste moderne computer moederborden hebben ingebouwde geluidskaarten . Afhankelijk van wie je het vraagt ​​, hoort u deze geluidskaarten beschreven als iets van verschrikkelijk tot vrij goed , waardoor je zo verward over de vraag of je een dedicated geluidskaart moet kopen voor uw computer of niet . Hoewel het waar is dat de geluidskwaliteit die u kunt krijgen van een ingebouwde geluidskaart is niet op hetzelfde niveau als de kwaliteit die je kunt krijgen van een dedicated ene , kan het nog steeds voldoende zijn voor uw behoeften . Basic Facts

Geluidskaarten
werken door het omzetten van digitale signalen in analoge signalen en vereisen luidsprekers of een hoofdtelefoon om aangesloten te zijn in hen om de analoge signalen om te zetten in daadwerkelijke geluid . De output van geluidskaarten wordt gemeten door het aantal onafhankelijke geluiden , of kanalen , kan het tegelijkertijd uitvoeren . Bijvoorbeeld 2.0 kanalen is basic stereogeluid , terwijl de 7.1 is surround sound met ondersteuning voor zeven luidsprekers en een subwoofer . Drie verschillende soorten geluidskaarten bestaan ​​: ingebouwde geluidskaarten geïntegreerd in het moederbord van de computer , gewijd interne geluidskaarten aangesloten op het moederbord van de computer via de PCI-of PCI - Express -poort , en speciale externe geluidskaarten op de computer aangesloten via een USB -poort .
Cost

Tenzij uw computer met behulp van een zeer oude moederbord , het is waarschijnlijk een geluidskaart al ingebouwd met deze geluidskaart niet vereist dat de aankoop en installatie van extra hardware . Een dedicated geluidskaart , aan de andere kant , zal extra geld kosten , met een aantal high - end dedicated geluidskaarten commandant van een prijs boven de 200 dollar per 2011 .
Channel Ondersteuning
< br >

Tenzij uw computer heeft een zeer high- end moederbord , de ingebouwde geluidskaart is het onwaarschijnlijk dat een grote hoeveelheid kanalen ondersteunen en niet in staat om surround sound te bieden kan zijn . Als je een dedicated geluidskaart te kopen, aan de andere kant , ben je gegarandeerd de mogelijkheid om een kaart die de hoeveelheid kanalen die overeenkomen met uw bestaande of gewenste audio setup ondersteunt kiezen hebben .
Gebruik < br >

of het installeren van een dedicated geluidskaart zal een tastbaar verschil maken voor uw luisterervaring hangt af van de kwaliteit van uw hoofdtelefoon of luidsprekers , alsmede over de kwaliteit van de geluiden die u op uw computer te luisteren . Als uw hoofdtelefoon of luidsprekers zijn vrij lage kwaliteit , bent u waarschijnlijk een groot verschil tussen een ingebouwde geluidskaart en een toegewijde men merken . Evenzo, als de muziek die u op uw computer te luisteren wordt opgeslagen in een lossy audioformaat zoals MP3 , een dedicated geluidskaart zal niet de geluidskwaliteit verbeteren door een merkbare marge. Als uw gehele audio- setup is van hoge kwaliteit , aan de andere kant , het upgraden naar een dedicated geluidskaart zal een significant verschil maken .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe kan ik een laptop geluidsk…
·Hoe een Audio Sound Card Wire …
·Hoe maak je een geluidskaart k…
·Hoe maak je een geluidskaart d…
·PC geluidskaart Definition 
·Hoe de geluidskaart Zoek op ee…
·Die Is Mic Input op geluidskaa…
·Hoe maak je een DirectX 9 comp…
·Hoe een Sound Card Driver Iden…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
  Hardware Articles
·Er kunnen gevallen waarin u wordt gevraa…
·Hoe maak ik gebruik van een Lenovo Think…
·Mijn WD SATA-kabel Test Failed 
·Surfboard SB5120 Problemen 
·HP Pavilion 6530 Specs 
·Hoe maak je een AMD Athlon XP 2400 Bijwe…
·Hoe maak je foto's uit een Canon 250 Pri…
·Hoe je HP Deskjet 2345 Software installe…
·Hoe kan ik een laptop moederbord Identif…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com