Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Heb ik een Sound -modem of een geluidskaart?
Geluidskaarten verwerken de geluiden die je hoort komt van hoofdtelefoons en luidsprekers van een computer . Modems moduleren en demoduleren signalen - het woord " modem " komt van het combineren van de eerste lettergrepen van de woorden moduleren en demoduleren - en samen worden gebruikt voor het netwerken van computers . Beide toestellen hebben zeer uiteenlopende doeleinden . Ham radio enthousiastelingen hebben bedacht manieren om geluidskaarten te gebruiken als modem voor packet radio signalen , maar het is bijna onmogelijk dat u per ongeluk zou kunnen hebben of onbewust verworven een ongebruikelijke opstelling als deze. Het is veilig om te zeggen dat als de computer speelt geluid , je hebt geen geluid modem . Of je hebt een geluidskaart of , als alternatief , een sound - processing unit geïntegreerd op het moederbord . Interface

Geïntegreerde sound processors
meestal niet over de geavanceerde functies gevonden op dedicated geluidskaarten , maar zijn voldoende voor het luisteren naar muziek en films en voor de meeste computertaken die niet high - fidelity audio vereisen . Moderne geluidskaarten gebruiken de PCI of externe USB-interface . Interne PCI geluidskaarten zijn de meest voorkomende en meestal goedkoper . USB geluidskaarten profiteren van een eenvoudiger installatieproces als ze vereisen geen drivers en kan gebruikt worden door notebooks , laptops , Macs en pc's .
Verschillen

Geïntegreerde audio processors zijn vaak gepropt rond de andere componenten gebouwd op het moederbord . Deze componenten kunnen storing veroorzaken , wat kan resulteren in statische , zoemende en andere achtergrondgeluiden die het meest hoorbaar zal zijn tijdens de pauzes in de muziek en films . Gewijd geluidskaarten hebben geen last van deze problemen en ook het verminderen van de belasting van de CPU .
Eigenschappen

De functies voor geluidskaarten variëren en in het algemeen weerspiegelen de prijs . Entry - level geluidskaarten bevatten basics zoals surround - sound -ondersteuning, terwijl de mid - en high - range geluidskaarten kunnen profiteren van EAX ( Environmental Audio extensies ) ondersteuning , DirectSound acceleratie en andere kaart - specifieke perks .
< br > Ingangen

meeste geluidskaarten
zijn vier standaard poorten : lijn in , line-out ( luidspreker /hoofdtelefoon ) , microfoon en hulpstoffen . Sommige geluidskaarten hebben ook een game- controller -poort of FireWire-poort .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je een gratis geluids…
·Hoe om te achterhalen wat de g…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Zal een frontpaneel microfooni…
·Hoe de geluidskaart localisere…
·Hoe maak je een nieuwe geluids…
·PC geluidskaart Problemen 
·Wat is de oorzaak van een gelu…
·Hoe maak je een computer gelui…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
  Hardware Articles
·Hoe je PRAM zappen op een MAC 
·Hoe je BIOS instellingen in Windows XP w…
·Hoe je Office Computers verbinding 
·Hoe te schrijven aan BIOS Chip 
·Hoe de beste prestaties Get Out van graf…
·Specs voor een HP Pavilion A819N 
·Hoe te Connect PC Fans in een serie 
·Kunt U Hook Up een externe harde schijf …
·De beste Data Recovery voor Utility Flas…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com