Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe je Office Computers verbinding
Of u nu in een kantoor aan huis of een traditionele kantooromgeving , meer dan een computer met elkaar te verbinden is een uitstekende manier om middelen te delen en geld besparen . Wanneer u meer dan een computer met elkaar te verbinden iedereen in uw huis of kantoor zal in staat zijn om bestanden , printers en andere netwerkbronnen te delen . Wat je nodig hebt
Computers
Netwerkkaart
Netwerk poort
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat elk van de computers die u wilt verbinden heeft een netwerkkaart is geïnstalleerd . De meeste moderne computers , zelfs degenen ontworpen voor thuisgebruik , moet een netwerkkaart ingebouwd hebben , maar het is nog steeds belangrijk om te controleren . De netwerkpoort zal dezelfde vorm als een telefoonverbinding , maar groter zijn. Kopen van 2

Zoek de netwerkpoort op de muur in elk kantoor of kast . Wanneer uw kantoor is bekabeld voor computeraansluitingen de technici zullen borden hebben gezet op de muur met netwerkverbindingen . Deze platen hebben een verbinding die eruit ziet als een telefoonaansluiting , maar is groter - . Hetzelfde type verbinding dat is een van de achterkant van de computer
3

Sluit het ene uiteinde van uw ethernet-netwerk kabel aan op de netwerkpoort op de computer en het andere uiteinde op de netwerkpoort op de muur . Zet uw computer aan en wacht tot het opstarten .

Kijk 4 aan de achterzijde van uw computer als het begint . Je moet een groen licht te zien op de netwerkkaart in de buurt van de kabel - dit is uw indicatie dat de computer communiceert met uw netwerk . Als het lampje niet brandt , of als het oranje is , verwijdert u de netwerkkabel en opnieuw goed vast .
5

Meld u aan op uw computer , klikt u op de knop "Start " en kies " Run " uit het menu . Typ " CMD " in het vak en klik op "OK . " Wanneer het DOS-venster opent type " IPCONFIG " en druk op de toets " Enter " . U moet een IP-adres daar vermeld zien - dit is uniek adres van uw computer op het netwerk . Als u een IP-adres weergegeven wanneer u " IPCONFIG " u weet dat uw computer actief is op het netwerk typen .
6

Herhaal bovenstaande stappen voor elke computer die u wilt toevoegen aan het netwerk . Log in op elke pc , en gebruik de " IPCONFIG " opdracht om ervoor te zorgen dat elk actief is op het netwerk .
7

Deel een printer op het netwerk door het verkrijgen van het IP-adres van die printer uit de printer controle paneel . Op de printer , ga naar het menu " Netwerk " , en noteer het IP-adres . Ga naar elke computer op het netwerk , klikt u op "Start ", "Configuratiescherm " en " Printers en faxapparaten . "

Klik 8 op " Printer toevoegen ", dan " Lokale printer . " Zorg ervoor dat " automatisch detecteren " is aangevinkt en klik op " Een nieuwe poort " . Kies " Standaard TCP /IP-poort . " Klik op " Next ", en typ het IP -adres van de printer .

Previous: Next:
  PC Computers
·Pentium 2 Technologie 
·Hoe kan ik een standaard DVD-s…
·De nadelen van Computer Klonen…
·De geschiedenis van de HP PC 
·Hoe maak je verbinding een Mot…
·Verschillen tussen Quad Core D…
·Hoe maak je een 64 Bit opstart…
·Wat voor soort geheugen voor e…
·Hoe Vergelijk HP desktop pc 's…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren een microfoon op e…
·Hoe maak je een Fujitsu Fi - 5650C Probl…
·Sony F-serie Specificaties 
·Hoe Memory Modules In moederbord van een…
·Hoe je het moederbord vervangen in een H…
·Hoe in Installeer een HP Officejet Met W…
·Hoe maak je verbinding een Microsoft Wir…
·Belkin Ergonomisch toetsenbord werkt nie…
·Over PC geheugen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com