Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Wat voor soort geheugen voor een HP Compaq DX2300 ?
Uitgebracht in 2007 , de HP Compaq dx2300 Zakelijk microtower pc is een business - georiënteerde desktop PC vrijgegeven onder de budget - georiënteerde Compaq merk van computer technologie bedrijf Hewlett - Packard . De computer is speciaal ontwikkeld niet alleen voor gebruikers met een beperkt budget , maar ook voor degenen die een machine liever met eenvoudig te configureren functies . Een van die functies is het systeemgeheugen . De DX2300 maakt gebruik van een soort geheugen dat is erg populair bij veel elektronische apparaten , zoals printers , smartphones en rekenmachines . Random Access Memory

Net als de meeste personal computers , De HP Compaq dx2300 maakt gebruik van een vorm van opslag van computergegevens genaamd Random Access Memory , meestal afgekort als RAM-geheugen . Het wordt zo genoemd omdat het systeemgeheugen willekeurig toegankelijk . Dit betekent dat iedere byte van het geheugen kan worden opgehaald ook zonder de voorafgaanden . De toegang snelheid van de dx2300 is 667MHz . De subcategorie van RAM dat de dx2300 toepassingen is dynamisch RAM , of DRAM - zo genoemd omdat het moet worden vernieuwd om de gegevens te bewaren
DDR2 SDRAM

. het soort DRAM dat de HP Compaq dx2300 gebruikt is Synchronous Dynamic Random Access Memory , of SDRAM , die is vernoemd naar haar synchronisatie met de computer bus die belangrijke componenten van de desktop 's verbindt heet een systeembus . De DX2300 maakt gebruik van de tweede generatie van de Double Data Rate SDRAM standaard , of DDR2 SDRAM . Dit is een soort SDRAM die wordt gekenmerkt door zijn vermogen om signalen verzenden en ontvangen tweemaal per klokcyclus . Dit betekent dat de DDR SDRAM gegevens twee keer zo snel als de gewone SDRAM .
Geheugenconfiguratie

kunt overbrengen Het RAM-geheugen van de HP Compaq dx2300 is geïnstalleerd als twee geheugenmodules op een paar dual inline memory module slots dat het moederbord van de desktop 's biedt . De computer heeft meestal 256MB, 512MB , 1GB of 2GB , met elk geheugen configuratie gelijk verdeeld tussen de twee DIMM-sleuven . Bijvoorbeeld , zou een 256 MB memory configuratie betekenen dat alle DIMM hebt een 128MB geheugenmodule . De maximale hoeveelheid RAM die een gebruiker op de dx2300 kunt installeren is 2GB .
Module Naam en Non - ECC

Het systeem geheugenmodules van de HP Compaq dx2300 zijn collectief genaamd PC2 - 5300 , die een hoogtepunt data transfer rate , gemeten in megabytes per seconde vertegenwoordigen . Zo is het RAM-geheugen heeft een maximale data -overdrachtsnelheid van ongeveer 5.333 1/3 MB /s . De dx2300 's RAM , echter, is nonerror corrigerende code , of niet-ECC , geheugen . Dit betekent dat het niet kan ontdekken en te corrigeren van de meest voorkomende vormen van interne data corruptie .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe het opzetten van een goede…
·Hoe de zaak vervangen voor een…
·Hoe te Turn op een andere comp…
·Wat is het verschil tussen een…
·Wat is L2 cache op een Mac 
·Hoe te Thermal Paste Toepassen…
·Waarom is het geluid op mijn c…
·Hoe te bespoedigen een AMD K6 …
·Hoe te luisteren naar Free Rad…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe om te gaan in het BIOS op een eMachi…
·HP HDX18 Specs 
·Over Sharp Laptops 
·Wat is Inkjet Hub Printable ? 
·Hoe Hook Up A Cash Box To Computer 
·Archos 605 WiFi Specificaties 
·Hoe Video bekijken Van een Capture Card 
·Hoe te Overclock de Intel Core 2 Duo 
·Hoe te verwijderen en opnieuw installere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com