Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Wat is L2 cache op een Mac
De L2-cache op een Mac is een van de data - opslag componenten op de microprocessor - ? Of centrale verwerkingseenheid - van een Macintosh- computer uit Amerikaanse computer -technologie bedrijf , Apple Inc Met de voortdurende vooruitgang van de technologie , wordt de term " L2 cache " minder vaak gebruikt , hoewel het nog steeds een functie van de processors voor Macs . Cache

Uitgesproken als "cash ", de cache kan worden gedefinieerd als een data-opslag bank . Zijn functie is de CPU voorzien van een snellere manier om geheugen dan de random- access memory Mac of RAM halen . Dat komt omdat de cache is ingebouwd in de processor zelf , dus is dichter bij de CPU dan de RAM . Om deze reden wordt dit type cache ook wel CPU cache of geheugen cache
L2 Cache

" L2 -cache "
staat voor Level 2 cache - . Adequaat genoemd omdat het dient als secundaire data geheugenbank . Wanneer de CPU niet data van niveau 1 ( of L1 ) cache ophaalt, toevlucht neemt tot de L2 cache. Hoewel Intel drukt nooit de omvang van de L1 cache , in kilobytes of megabytes , de L2-cache is traditioneel groter dan de L1 cache .
Mac-computers en processors

Op het moment van publicatie , Apple produceert en verkoopt vijf soorten Macs : de MacBook Pro vlaggenschip laptop , de dunne - en - lichte MacBook Air laptop , een desktop workstation toren genaamd Mac Pro , een small form - factor desktop genaamd Mac mini , en de all - in-one iMac desktop . Ook Mac-computers gebruikt CPU's van Amerikaanse halfgeleiderbedrijf Intel Corp De eerste Intel- CPU's op Macs , afgezien van de Mac Pro , waren Intel Core of Core 2 chips , en ze hadden L1 en L2 caches . De Mac Pro heeft altijd de werkstation - georiënteerde Intel Xeon processor , die wordt geleverd met drie niveaus van cache .
Models

De MacBook Pro , MacBook Air en de Mac mini gebruik maken van de i - serie generatie Intel Core CPU's - namelijk de mid - level Intel Core i5 en de top - tier Intel Core i7 . Net als de Xeon -chips , de Core i - serie processoren hebben een L3-cache , die groter is dan de L2-cache . Houd in gedachten dat deze fabrikanten altijd updaten van hun lijn van producten , zodat deze informatie is bijgewerkt tot het tijdstip van publicatie .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe de snelheid van Computer p…
·DVD Decoders Compatibel voor W…
·Hoe maak je een PC -monitor te…
·Hoe kan ik spelen Pokemon game…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Specificaties voor een Dell Ax…
·De vier belangrijkste componen…
·Hoe kan ik een Dell 2400 -comp…
·Core2Duo versus Pentium 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een AirPort signaal van de P…
·Hoe te Kindle 2 Gebruik 
·How Do You Reclaim the Scrap Gold Van ou…
·Verborgen Kindle Features 
·Hoe maak je een Flash Drive formatteren …
·Hoe maak je een schijf van een MacBook u…
·Wijzig AGP Snelheid Vista 
·Hoe kan ik een HP 7200 serie printer res…
·Hoe je RAM toe aan een Leveno T60 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com