Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Waarom wordt mijn computer resetten van Every Time I Reboot ?
Problemen met een computer voortdurend herstarten kan worden veroorzaakt door hardware of software problemen . Een recente systeemconfiguratie wijzigingen , zoals een nieuw geïnstalleerde intern onderdeel of recent toegevoegde applicatie , is het vaak de schuld , en een poging om deze wijziging ongedaan te maken moet de eerste aanloophaven wanneer het proberen om het probleem op te lossen . Nadere informatie is verkrijgbaar bij de afdeling ondersteuning van de Microsoft- website , evenals de support sectie van de website van de fabrikant van de computer . Problemen Hardware

Een resetten computer kan worden veroorzaakt door interne hardware onderdelen die niet goed zijn gemonteerd , zijn onjuist geconfigureerd of oververhitting . Als u een component of perifere onlangs een upgrade , controleer dan of deze correct is gemonteerd . Controleer dat alle componenten in de computerbehuizing goed aan elkaar gezet in de sleuven . Sommige moederborden modellen uitstoten waarschuwing piept als hardware-apparaten zijn niet correct aangesloten - Raadpleeg de bij de computer is geleverd voor nadere details over wat deze pieptonen geven documentatie
Software en Windows Problemen
< . br >

beschadigde registervermeldingen , Windows -bestanden of andere software problemen kunnen voorkomen dat het besturingssysteem niet opstarten en prompt een reset . In de meeste gevallen een Systeemherstel kan worden gebruikt om recente wijzigingen ongedaan te maken , en dit is bereikbaar via de veilige modus . In meer ernstige gevallen , waarbij het ​​systeem niet kan worden hersteld en de beschadigde bestanden kunnen niet worden hersteld , is een herinstallatie van Windows nodig met behulp van de originele DVD . Bezoek de support sectie van de Microsoft- website voor nadere instructies voor uw versie van Windows .
Veilige modus van Windows

Veilige modus van Windows
is een uitgeklede versie van het besturingssysteem dat het minimum aantal drivers en applicaties van derden laadt . Het kan gebruikt worden als een alternatief als Windows weigert te laden en de computer voortdurend opnieuw ingesteld . Om toegang te krijgen tot de Veilige modus , drukt u op de toets " F8 " tijdens het opstarten proces en kies de bovenste optie " Veilige modus " . Als de veilige modus met succes laarzen , kiest het uitvoeren van de hulpprogramma Systeemherstel wanneer u wordt gevraagd om te proberen de recente veranderingen veroorzaken problemen met de PC ongedaan .
Meer middelen

Een computer zou constant resetten voor vele potentiële redenen , kan dus het oplossen van het probleem enige tijd duren . Controleer het met de computer voor hulp en advies geleverde documentatie , of zoek de steun delen van de Microsoft- website of de officiële website van de computerfabrikant . Hoe meer details verstrekt over het probleem en de systeemconfiguratie , hoe makkelijker het is om een oplossing te vinden .

Previous: Next:
  PC Computers
·Vergelijking tussen 32 bit & 6…
·Hoe een computer te bouwen ond…
·Hoe maak je een leeg scherm op…
·Hoe te Overclock de AMD Athlon…
·Lijst van DirectX 9 Grafische …
·Vergelijking van de Pentium D …
·Hoe kan ik mijn PC Drivers Fix…
·Hoe uw eigen computer Appraise…
·Wat is een Core Processor ? 
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
  Hardware Articles
·Hoe je het geheugen in een iMac Vervang 
·Hoe je het scherm vervangen op een Dell …
·Toshiba A200 - BB5 Specificaties 
·Hoe te Overclock een Intel Atom 
·Het upgraden van het BIOS Acer Aspire On…
·Waar naar Place Spelen op een iPad 
·Hoe Computer Processoren wijzigen 
·Hoe kan ik een laptop batterij Prime 
·Thinkpad Garantie Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com