Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Archos 605 WiFi Specificaties
De Archos 605 WiFi is een draagbare mediaspeler vervaardigd door Archos Inc , een technologie bedrijf dat diverse mediaspelers en tablet-pc's voor publieke consumptie produceert . Het apparaat is bedoeld als een medium tussen een televisie en een PC , zodat gebruikers het gemak en de functionaliteit van elk apparaat . Inhoud en Metingen pakket

De Archos 605 WiFi draagbare mediaspeler is 4,8 cm breed en 3,2 cm hoog met 0,75 centimeter diep . Het apparaat weegt 9,17 gram .

Bij aankoop , het pakket bevat de mediaspeler zelf als hoofdtelefoon , een USB kabel , een DVR Station Gen 5 adapter , een beschermende hoes , een snelstartgids en juridische en veiligheidsinstructies .
display en audioweergave

De Archos 605 WiFi draagbare mediaspeler biedt video afspelen via zijn 4.3 - inch TFT kleuren LCD touch screen . Dit scherm werkt op een resolutie van 800 bij 480 met een totaal van 16 miljoen kleuren . Het apparaat is geschikt voor het afspelen zowel MPEG - 4 -bestanden evenals WMV bestanden tot DVD-resolutie in kwaliteit .

Audio afspelen
wordt bereikt door middel van stereo MP3-decodering , met kwaliteit variërend 30-320 kilobits per seconde . Compatibele bestandstypen zijn CBR , VRB , WMA , beveiligde WMA en WAV . Audio wordt afgespeeld via twee ingebouwde luidsprekers .
Display en audio-opnames

De Archos 605 WiFi draagbare mediaspeler is in staat om het opnemen van video via een optionele DVR Station /DVR Travel adapter . Mocht het apparaat hebben deze adapter , het registreert video in MPEG - 4 AVI-formaat met een resolutie van 640 bij 480 bij 25 of 30 frames per seconde . Bijbehorende audio is opgenomen met stereogeluid .

Audio-opname
voor de unit is via dezelfde optionele adapter via de stereo line-in .
Storage

De Archos 605 WiFi draagbare media speler wordt geleverd met een 30 - , 80 - of 160 - gigabyte harde schijf . De 160GB schijf is naar verluidt geschikt voor het opslaan tot 200 films , 1 miljoen foto's of 95.000 songs . Dit zijn slechts schattingen en zijn afhankelijk van de werkelijke bestandsgrootte van de opgeslagen media .
Viewer Mogelijkheden

Naast de video en audio afspelen , de Archos 605 WiFi draagbaar mediaspeler is in staat de weergave andere media . De unit kan Adobe PDF-documenten weer te geven , hoewel dit scherm kan worden beperkt als het toestel niet voorzien van alle beschikbare Adobe viewer functies . Daarnaast kan het apparaat ook JPEG , BMP en PNG- afbeeldingen
Uitbreiding

De Archos 605 WiFi draagbare mediaspeler weer te geven . Biedt draadloze connectiviteit via een 802.11g -verbinding . Het apparaat heeft een standaard 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een docking connector die gebruikt kunnen worden voor de eerder genoemde DVR- station of andere beschikbare accessoires . Het apparaat biedt ook een USB 2.0 -aansluiting .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Informatie voor Tablet Persona…
·Hoe te boeken tussen de Kindle…
·Hoe Hook Up -mail op Pandigita…
·Lenovo Tablet Pros & Cons 
·Hoe te Glossy Touchscreen Inst…
·Hoe maak je een BlackBerry Pla…
·Hoe maak je een Tablet PC gebr…
·Hoe Hard Reset een Pantech Ele…
·Hoe maak je een touchscreen ma…
  Related Articles
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe het opzetten van WiFi op een iPad 
Hoe maak je een iPad 3G te zetten in een…
Hoe maak je een WiFi -netwerk maken met …
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Hoe je documenten kopiëren op een iPad …
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Hoe kunt u Overdracht uw iTunes-biblioth…
Hoe kan ik iTunes Sync Met Archos 7 
  Hardware Articles
·How to Get Rid van GRUB op een Slave HD 
·Soorten Server Software 
·Hoe maak je een PC -monitor te maken in …
·Toshiba U400 Specs 
·Hoe maak je een PC en de benodigde onder…
·Hoe kan ik een laptop en externe harde s…
·Mocht U Turn Off Your Cordless Laser Mou…
·Hoe maak je een Xerox Toner Recycle 
·Hoe maak je een kloksnelheid converteren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com