Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe om te controleren een microfoon op een PC
Computers kunnen worden gebruikt als krachtige audio systemen om muziek af te spelen , topprestaties en test elektronische instrumenten en audio-apparaten . Een microfoon aansluiten op een PC is een eenvoudige taak die u zal toestaan ​​om de microfoon voor de functionaliteit en de kwaliteit te controleren . De hier genoemde werkwijze laat zien hoe een condensor , dynamische , kristal , lint , of elk ander type microfoon op een PC testen . Wat je nodig hebt
USB audio-interface
USB -kabel
XLR kabel
Koptelefoons
Toon Meer Aanwijzingen

Draai 1 op de computer en het openen een audio-opname programma . Gebruik een gratis programma zoals Free Sound Recorder of Audacity ( zie de links in de referenties ) of kopen meer professionele software zoals Cubase of ProTools . Als u niet beschikt over een opnameprogramma hebt , kunt u een online downloaden of kopen de software van een muziekwinkel zoals Guitar Center of Zzounds.com . Kopen van 2

Sluit een USB- audio-interface . Gebruik een audio -interface met een of meer XLR-ingangen , zoals de ART MobilePre USB of de Edirol UA - 25EX . Steek het dikkere uiteinde van de USB -kabel aan op de audio-interface en de dunnere , bredere uiteinde in de pc . Plaats de software driver CD in de computer of download de driver voor de interface op de website van de fabrikant. Volg de instructies op de installatiegids om ervoor te zorgen dat de USB -interface naar behoren zullen werken op het besturingssysteem van de computer .

Plug 3 de microfoon aan op de USB- audio-interface . Sluit het mannelijke uiteinde van de XLR- kabel in de vrouwelijke XLR -ingang op de audio- interface en plug het vrouwelijke uiteinde van de XLR- kabel in de ingang van de microfoon . Steek de hoofdtelefoon in de 1/4-inch of 1/8-inch hoofdtelefoon ingang op de audio-interface en leg ze op . Pas de uitgang van de interface naar een laag niveau .
4

Start een nieuwe opname op de audio-opname programma . Spreken , zingen , een instrument bespelen , of maak geen lawaai van wisselende volume in de microfoon op verschillende afstanden en hoeken . Nemen een tot twee minuten van audio . Stop de opname .
5

Speel de opname om ervoor te zorgen dat de microfoon kreeg de audio-ingang en het signaal via de XLR -kabel met succes overgebracht . Luister naar de opname te nauw om de microfoon voor de gevoeligheid en de toon te controleren . Als de opname niet vergelijkbaar met de live- geluid gebruikt voor het opnemen van geluid , de equalizer , resolutie en volume-instellingen op de opname- programma aan te passen via de "Voorkeuren " of het menu "Opties " . Draai langzaam de volume knoppen op de audio-interface aan het volume van de hoofdtelefoon aan te passen op een comfortabel niveau .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe hardware problemen in Comp…
·Wat Is Binnen een CD Writer ? 
·Verschil tussen AC & DC Relay …
·Correcte Soorten DVD voor Burn…
·Hoe te Regionale dvd's afspele…
·Hoe de Sound Driver Reparatie …
·Hoe de koelventilator in een H…
·De verschillen tussen Flash Dr…
·Hoe je oude computer Books Rec…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om tv te kijken op een projector van…
·Xerox 6280N en 6280DN Verschil 
·Hoe kan ik 
·Hoe te Pas de kleur op een Deskjet 3820 …
·Hoe kan ik meerdere adressen toevoegen a…
·Definitie van Computer Randapparatuur 
·Dode HDD Recovery 
·Hoe te Vertalen tussen PS2 en een USB 
·Hoe je foto's vanaf de computer op schij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com