Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Mijn WD SATA-kabel Test Failed
Uitzoeken waarom uw Western Digital SATA harde schijf kabel niet vereist enige speurwerk . Zoals Sherlock Holmes opgemerkt , als je eenmaal het onmogelijke te elimineren , moet wat overblijft de oplossing voor het probleem te zijn . Er zijn vele redenen waarom de Data Lifeguard diagnostische software van Western Digital zou kunnen denken dat je SATA-kabel heeft gefaald , niet allemaal duiden op een defecte kabel . Connections

Controleer alle van de harde schijf -aansluitingen in de computer . Schakel de computer uit en haal het netsnoer uit de achterkant van de machine . Open uw computerkast en het lokaliseren van de harde schijf . Controleer zowel de SATA data kabel en de SATA- voedingskabel op de harde schijf - de voedingskabel is de bredere van de twee . Duw de kabels stevig op zijn plaats ; beide zijn zo ontworpen dat ze niet verkeerd kunnen worden aangesloten . Traceren van de datakabel aan op het punt op het moederbord aansluiting en zorg dat uiteinde van de kabel goed is aangesloten ook. Merk op dat laptops meestal niet gebruiken kabels , maar de drive schuift op zijn plaats en maakt de aansluitingen . Druk op de rit terug in zijn behuizing zo ver mogelijk en zet het vast met het bevestigingsmateriaal van de laptop frame.
Jumperinstellingen

Onjuiste jumper instellingen
voor uw computer kan de diagnostische software veroorzaken om te denken dat de SATA- kabel is mislukt . Typisch Western Digital SATA-schijven draaien zonder jumpers op zijn plaats . Echter, als de hardware van uw computer heeft beperkingen , kunnen de jumpers nodig zijn. Bijvoorbeeld kan de 3 GB per seconde overdrachtsnelheid beperkt tot 1,5 GB per seconde voor langzamere computers . De jumpers bevinden zich aan de achterkant van de harde schijf in de buurt van de energie en data aansluitingen . Zoek de jumper instellingen voor uw schijf in de handleiding die bij de WD harde schijf of zoek ze online kwam . Close-up van de computer en sluit de stroom wanneer je klaar bent .
Software

Als de Data Lifeguard -software niet juist of als het isn werd geïnstalleerd ' t draaien met beheerdersrechten , het zal niet goed werken en misschien een fout terug . U kunt de software downloaden van de site van Western Digital . Als je eenmaal hebt gedownload met de rechtermuisknop op het bestand en kies " Alles uitpakken . " Volg de instructies op het scherm . Als de extractie wordt uitgevoerd met de rechtermuisknop op " WinDlg.exe " en klik op " Uitvoeren als Administrator . ' Volg de instructies op het scherm om de tests uit te voeren op uw harde schijf . Als de SATA- kabel weer mislukt , kan het moeten worden vervangen .
SATA-kabel

Vervang de SATA- kabel met een andere kabel en opnieuw uitvoeren van de test . Als u dezelfde fout met een nieuwe kabel te krijgen , dan is de harde schijf defect is . Als je een laptop computer , test de schijf op een andere computer met een werkende SATA- kabel . Als de schijf normaal werkt op de test computer , de SATA-aansluiting op uw laptop is defect . Voordat u contact opnemen met uw laptop fabrikant om hulp te vervangen , kijk naar de verbinding met een felle zaklamp . Er kunnen stof dat zich in de connector die verhindert dat vaste verbinding . Koppel de laptop uit het stopcontact en reinig de verbinding met een niet-pluizende doek en alcohol om het probleem te verlichten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De prestaties van een IDE Vs .…
·Toegang tot een Cruzer op een …
·Hoe maak je een I /O Magic USB…
·Hoe maak je een opstartdiskett…
·Hoe maak je een MicroSD herste…
·Hoe je afbeeldingen van System…
·Hoe te Sand Clean Off van een …
·DIY : Hard Drive Reparatie 
·Wat is een PCI naar USB Open H…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe de voeding vervangen op een Dell 
·Hoe te toetsen Uw Microsoft Natural Keyb…
·Hoe maak je een Macbook monitor kalibrer…
·Hoe te Audio in Windows XP Professional …
·Hoe te beginnen Apple G4 PowerBook in Ta…
·Hoe het opzetten van een Brother MFL - 4…
·Hoe gegevens opslaan bij het schrijven o…
·De specificaties van een ThinkPad 390X 
·Hoe maak je een cd - rom Play DVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com