Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Waarom Zal niet Audacity opnemen met een geïntegreerde geluidskaart in XP ?
Sommige mensen kunnen problemen ondervinden wanneer het proberen op te nemen met een geïntegreerde geluidskaart met behulp van Audacity voor Windows XP . Deze problemen worden meestal veroorzaakt door hardware, besturingssysteem of software problemen Ze kan door ervoor te zorgen dat de juiste controle- instellingen in de plaats en dat is de hardware correct werkt worden vastgesteld . Operating System Settings

Wanneer een geluidskaart is geïnstalleerd en herkend door een computer , hoeft dat niet te betekenen dat het moment is geselecteerd voor gebruik . Wanneer andere geluidsapparaten zijn aangesloten op een computer , kan het besturingssysteem alternatieve apparaten als de primaire opnameapparaat te selecteren . Om de geluidsinstellingen dat de hardware die opname handvatten dicteren veranderen , bezoek het Configuratiescherm en kies " Spraak, geluid en audioapparaten. " Selecteer het pictogram " Geluiden en audioapparaten " en kies het tabblad ' Audio ' op de scherm dat verschijnt . Vanuit dit menu , verander de standaard opname- apparaat aan op de geïntegreerde geluidskaart .
Audacity Audio-instellingen

Hoewel Audacity autoselects vaak de bestaande geluidskaart in een systeem , soms moet worden gericht aan de geïntegreerde geluidskaart gebruiken . Dit is vooral gebruikelijk op een systeem met meerdere geluidskaarten . Om gebruik te maken van een geïntegreerde geluidskaart specificeren binnen Audacity , opent het programma , kies " Bewerken" in de menubalk en selecteer " Preferences " uit het drop - down menu . Kies ' Apparaten ' en kies een van de invoerapparaten vermeld onder de " Opname" drop-down menu's .
Audacity Track Instellingen

Audacity
is een eenvoudige opnamesysteem dat de opname begint in een nieuwe mono audiotrack wanneer de rode opnameknop wordt ingedrukt . Stereo audio , die is opgenomen aan de linker en rechter microfoons tegelijk , worden geregistreerd in een stereo track kan worden toegevoegd via het menu Tracks . Bij het afspelen van opgenomen audio , zorg ervoor dat de knop ' Mute ' niet is geselecteerd als de opname schijnbaar komt terug leeg , hoewel het toont en audio golfvorm op het spoor .
Hardware Problemen < br >

Windows XP herkent het algemeen geïnstalleerde hardware zoals geluidskaarten automatisch . Bij een geïntegreerde geluidskaart , de hardware is eigenlijk een deel van het moederbord , de rekeneenheid dat de belangrijkste chip bevat . Het moederbord is vaak de belangrijkste printplaat van het toestel en kan de centrale printplaat of PCB worden genoemd . Als een computer wordt ingeschakeld en werken , maar de geïntegreerde geluidskaart is niet gedetecteerd of er niet in slaagt om te werken wanneer gedetecteerd , kan de hardware worden gebreke . Omdat de geluidskaart is onderdeel van het moederbord kan niet worden verwijderd , maar het kan nog steeds worden vervangen . Als de rest van het moederbord nog werkt , kan het nodig zijn om een nieuwe geluidskaart installeren of een externe geluidskaart met de opnamefuncties van de defecte hardware aan te vullen .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe kom ik erachter wat Geluid…
·De huidig ​​geïnstalleerde ge…
·Hoe te kopiëren Audio Van een…
·Hoe maak je een Windows XP- ge…
·Hoe kan ik een laptop geluidsk…
·Hoe kan ik een Creative geluid…
·Mijn HP Sound Card & USB -poor…
·Wat is een MIDI geluidskaart? 
·Bepalen welk soort geluidskaar…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Films Zal niet synchroniseren met de iPa…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Waarom kan ik mijn iPad Charge ? 
Waarom werkt mijn iPad gebruik Flash ? 
Waarom heeft Apple de lancering van de i…
Waarom wordt mijn iPad Say Kan geen verb…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM-geheugen of geheugen toevoege…
·Hoe te verbinden een laptop op 3G 
·Hoe te downloaden van een dvd- drive naa…
·E5200 vs E7400 Processor 
·Hoe maak je een vingerafdruk Build herke…
·Hoe Hook Up een DVD-brander op een pc 
·Hoe maak je Voeg een nieuw moederbord zo…
·Hoe een HP inktcartridge reinigen 
·Wordt de Nvidia 9600 Compatibel met de A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com