Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een fanless computer te bouwen
Elk apparaat dat wordt aangedreven door elektriciteit straalt een bepaalde hoeveelheid energie als warmte . Hitte bij hoge temperaturen zeer gevaarlijk elektronische componenten , in het bijzonder computers . De meeste computers worden gekoeld met lucht als een warmtegeleider , maar lucht niet de meest efficiënte manier van overdracht van warmte . Waterkoeling heeft onlangs meer geïntegreerd worden, zoals de vraag naar overklokken computersystemen is ook gestegen . Overklokken is wanneer een computer gebruiker de instellingen van de computer verandert in een hogere rekenkracht te bereiken dan wat veilig wordt geadviseerd door de fabrikant van de onderdelen ' . Waterkoeling heeft vele voordelen ten opzichte van luchtkoeling en is een must bij het overwegen van het bouwen van een ventilatorloze computersysteem . Wat je nodig hebt
water koeling kit
Thermal compound
Microvezeldoek
Alcohol
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal de stekker van de computer uit zijn macht leveren en verwijder alle apparaten die nog kunnen worden aangesloten. Verplaats de computer naar een gebied met veel licht en met genoeg ruimte om in te werken . Plaats de computer en verwijder de bekleding over de zaak door het losdraaien van de zijpanelen van de zaak en schuiven het chassis te dekken uit . Kopen van 2

Verwijder alle chassis fans ( zie het chassis handleiding over hoe om te doen ) . Nadat alle fans worden verzameld , verwijder eventuele overgebleven stofdeeltjes en stop eventuele kabels weg ( of verwijder ze helemaal als ze los te koppelen) .
3

Gebruik een microfiber doekje met alcohol te verwijderen de thermische samenstelling op de achterzijde van de CPU na het verwijderen van de CPU ventilator. Wacht tot de alcohol te drogen , voeg dan de nieuwe koelpasta .

Plaats 4 de CPU koelblok op de CPU en monteer deze op het moederbord met de beugels . Voeg de slang in de achterkant van de CPU koelblok en sluit de rest van het systeem, dat zal afhangen van de instelling die u wilt hebben . Er zou een VGA koelblok dat is toegevoegd aan de video- grafische kaart zijn. Er zijn harde - schijf koelblokken zij verbonden zijn aan de harde schijven . Er zijn moederbord chipset koeling blokken die zijn toegevoegd aan deze respectieve gebieden ook . De rest van de setup is puur variabel, afhankelijk van hoeveel apparaten en computer onderdelen die u hebt gekozen om af te koelen .
5

Verbind de rest van de slang aan alle van de andere apparaten die u wenst afkoelen . Sluit de slang begint en eindigt aan de waterkoeler reservoir . Voeg de koelvloeistof aan het water reservoir en vervolgens de macht over het systeem .

Vermogen 6 op de computer en controleer om te zien dat alles op de juiste wijze uitgevoerd . Het water koelsysteem heeft een temperatuurbewaking scherm . Afhankelijk van uw koelsysteem , zou er zelfs een software- kant zijn om de koeling worden gebruikt.De koeling reservoir kunt u de koelvloeistof temperatuur , die zal u vertellen hoe cool uw systeem draait vertellen .
< br >

Previous: Next:
  computer Upgrades
·De voordelen van Videokaarten 
·Hoe kan ik een Dell Latitude O…
·Hoe je Extra geheugen installe…
·Hoe maak je een PCI Wireless L…
·Hoe maak je een Intel Celeron …
·Hoe om te bepalen als u een ni…
·Hoe Video RAM upgraden in een …
·Hoe maak je een processor Fuji…
·Hoe kan ik een Dell Resource C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Heeft de iPad Ondersteuning handschrifth…
·Hoe kan ik een afdruktaak te annuleren o…
·Hoe u de grootte van een C Verhoog : Dri…
·Problemen met een WebStar DPX100 
·Slechte Backlight Symptomen 
·Windows laat me niet van een bestand op …
·Hoe je SATA Ondersteuning voor Dell Dime…
·Hoe de interne DVD- speler verwijderen o…
·Wat zijn Laptop computer Batterijen Made…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com