Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe om te bepalen als u een nieuwe computer
Veel mensen zullen vasthouden aan een computer, omdat zij het weten of ze kunnen gewoon niet veroorloven om een nieuwe te kopen nodig . Hier zijn enkele tips om te zien of uw computer moet worden vervangen . Instructies
1

U kunt een laptop nu kopen nu voor slechts 500 dollar. Vroeger was het bijna onbetaalbaar om er een te kopen . Als je nog wilt op te hangen aan de computer is het eerste wat je nodig hebt om te controleren is als de computer kan gewoon een nieuwe harde schijf geïnstalleerd in het. Als u een nieuwe harde schijf voor onder de 100 kan installeren dan heb je waarschijnlijk niet een nieuwe nodig hebben en het bespaart u een paar honderd dollar . Kopen van 2

Als uw computer traag is , alleen maar omdat je hebt veel onnodige applicaties en ze te verwijderen is een optie dan kan je die route . U kunt uw computer te controleren op Microsoft's site om te zien of het is gewoon vervuild en moet worden gesaneerd in de Microsoft- website hieronder in middelen vermeld . Als na het uitvoeren van de analyse en het kan niet worden vastgesteld dan heb je misschien een nieuwe pc nodig .
3

Het volgende wat je zal willen controleren is om te zien of het kan worden opgewaardeerd naar Vista. Binnenkort is het enige wat op de markt zal zijn Vista . Als u uw computer kunt upgraden naar Vista zonder dat het kost een arm en een been dan stok met de computer . Sommige toevoegingen kunnen duur om te upgraden zijn. Bepalen of uw computer de upgrade op snipurl in middelen vermeld aankan . Soms als je beginnen met het toevoegen van nieuwe hardware als de computer het niet aankan vindt u een tragere minder efficiënte computer hebt dan je begon met . Als de computer niet kan omgaan met de upgrades is het tijd voor een nieuwe computer .
4

De echte test is de leeftijd van uw computer . Computers hebben een levensduur van ongeveer 4 jaar . Als uw computer beschikt over alle hierboven genoemde problemen , kan niet omgaan met de hardware toevoegingen of ze zijn prijzig en het zal meer kosten te blijven toevoegen upgrades , is het tijd voor een nieuwe computer .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Het upgraden van Dell Inspiron…
·Hoe te vertellen als een moede…
·Het toevoegen van Hardware maa…
·Hoe Memory vervangen op een EE…
·Hoe maak je een processor in e…
·Hoe de processor wijzigen in e…
·Hoe maak je een Dual Core Met …
·Hoe kan ik upgraden mijn compu…
·Hoe maak je een Windows Graphi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Installatie van een HP VGA Webcam 
·iPad Systeemvereisten 
·Wat is een Physics Processor 
·HP D530C Specificaties 
·Hoe maak je een Virtual Private Network …
·Wat is een TransFlash geheugenkaart 
·Hoe je het touchscreen aanpassen op een …
·Voordelen van een Touch Screen 
·Hoe te Mobipocket converteren naar Sony …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com