Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Hoe maak je een Virtual Private Network Setup
Een virtual private network , of VPN , is ontworpen om u een veilige verbinding te geven aan een intern computernetwerk vanaf een externe locatie via het internet . Een VPN omvat het opzetten van een router , eventueel configureren pass-through -poorten en ook een client configureert . U kunt het opzetten van een VPN zonder software van derden op uw server , de software suite meegeleverd met Windows XP , Vista en Windows Server edities zal sufficient.There zijn er twee elementen aan het opzetten van een VPN : configureren van een server en een client configureert . U moet kiezen of u de eenvoudigere methode, die is het opzetten van een VPN -router als server , of de meer complexe methode, die gebruik maakt van uw gewone router als een pass -through op een computer zetten als uw VPN-server te gebruiken . Een VPN router is een router die ofwel heeft VPN-ondersteuning ingebouwd of heeft VPN dienst voorgeïnstalleerd voor u door een computer technicus . Wat je
VPN router of router thuis
Windows XP Pro , Vista of Server edities van internetaansluiting
Need Toon Meer Aanwijzingen
Het opzetten van een VPN Router
< br >

Log 1 in je router en zoek het tabblad VPN . Het kan een tab stand - alone zijn, of het kan worden vermeld onder de tab "Services " , sommige routers kunnen ook een lijst als een tabblad " PPTP " kopen van 2

Geef het protocol dat u wilt . gebruiken . In dit voorbeeld zullen we gebruik maken van point-to - point tunneling protocol , of PPTP . Het idee is , zoals de naam impliceert , dat een virtuele tunnel wordt gemaakt van punt naar punt , dat de buitenwereld houdt van het zien in , waardoor het houden van uw virtuele prive-netwerk beveiligd .
3

opgeven de gebruikers toegestaan ​​door de gebruikersnaam en het wachtwoord . Raadpleeg de handleiding van uw router voor syntaxis , zoals het commando taal varieert tussen fabrikanten . De meest voorkomende vorm is * gebruikersnaam * wachtwoord * .
4

Stel de beschikbare IP- adressen in uw interne netwerk voor de gebruikers .
5

Ga naar het configureren van uw client na het opslaan al uw VPN- router-instellingen .
Het opzetten en configureren van een Windows Server
6

Klik op ' Start' en vervolgens ' instellingen en Netwerkverbindingen . "
< br > 7

Kies " Nieuwe verbinding maken ", en klik op ' Next '.
8

Kies de laatste optie , "Setup Geavanceerde Connection , " in de netwerkverbinding vak .

9

Selecteer " Binnenkomende verbindingen accepteren " in het Connection box Geavanceerd. U zult dan op "Volgende" door nog twee rechthoeken .
10

vakje "Allow Virtual Private Connections " en klik op "Volgende . "
11

Selecteer een bestaande gebruiker of maak een nieuwe gebruiker , zodat Windows zal een gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken voor de VPN hebben .
12

Klik op " Next " en " Finish " na het selecteren van alle gebruikers die u toegang wilt geven tot . < br >
13

klik rechts op de "Incoming Connections " icoon in de map Netwerkverbindingen en selecteer 'Eigenschappen'.
14

Selecteer het tabblad " Netwerk " en kies " TCP /IP protocol . " Klik op " Eigenschappen" en vervolgens op " Geef het IP -adres . " Dit is waar u adressen waar gebruikers verbinding maken met de VPN te kiezen . Om dit goed te doen , moet je weten waar je router geldt Dynamic Host Control Protocol ( DHCP ) instellingen , dat is de volgnummers uw router toewijst intern aan nieuwe gebruikers . De meeste beginnen bij de bodem en gaan tot ongeveer 100 . Laten we het voorbeeld van een standaard huis router die u een waaier van 192.168.1.1 zou geven om 192.168.1.99 voor uw DHCP . In dit voorbeeld , onder " Geef het IP -adres" , je zou kiezen 192.168.1.100 tot 192.168.1.110 . Dit geeft u 10 IP-adressen beschikbaar zijn voor nieuwe gebruikers . U kunt meer of minder

toewijzen , afhankelijk van hoeveel gebruikers u wilt toegang tot de VPN op een gegeven moment . In dit zelfde venster , heeft u de optie om de computer om zijn eigen IP- adres toe te wijzen . Het selecteren van deze optie is niet nodig , want je hebt net IP -adres toegewezen aan uw gebruikers .

Log in op de router 15 , uitgaande van uw router is tevens uw hardware firewall . Kijk voor een tab vermeld als " Advanced Options " of " Port Forwarding " of " Gaming . " Als je eenmaal hebt gevonden , moet je vooruit Port 1723 en Port 500 ( zowel TCP en UDP ) naar de computer die uw VPN-server op het heeft . Deze moeten worden doorgestuurd naar het IP-adres van de VPN-server computer die u zojuist hebt geconfigureerd . Als u niet zeker weet wat dat IP -adres is , ga dan naar de computer , klikt u op ' Start' en vervolgens " Uitvoeren . " Typ " CMD " in het zwarte venster , typ " IPCONFIG \\ all . " Met deze opdracht geeft u het IP-adres van de server computer .
16

Klik op " Opslaan " in de configuratie van de router en de router opnieuw gestart . De server moet nu verbindingen mogelijk te maken zonder dat de firewall . Als u een software- firewall en een externe firewall , kunt u overwegen het uitschakelen van de firewall , tenzij je op een minder veilige publieke interne netwerk . Als u een software- firewall gebruikt , controleer uw instructies voor het toestaan ​​van uitzonderingen en uitzonderingen toestaan ​​op de hierboven genoemde havens .
De client instellen

Rechts 17 op " Network Connections" op uw bureaublad .
18

Kies " Een nieuwe verbinding maken . "
19

Kies " verbinding maken met het netwerk op mijn werk " van de opties getoond . Klik op 'Volgende'.
20

Kies " VPN , " en klik op ' Next '.
21

Naam van uw VPN-verbinding als u ervoor kiest om . Dit zal geen invloed hebben op hoe de VPN werkt , de naam is strikt voor uw eigen referentie . Klik op 'Volgende'.
22

Kies " Do Not Kies het Initial Connection " en klik op "Volgende . "
23

Voer het externe IP -adres van de VPN-server . Van uw bedrijf IT-afdeling kan dit bieden . Als u de server hebt ingesteld , dan open je een webbrowser , typ uw favoriete zoekmachine en zoek met de woorden " Wat is mijn IP ? " De resultaten zullen een aantal sites die uw externe IP-adres lijst . Vul dit getal als het externe IP -adres van de VPN-server .
24

Selecteer " Mijn gebruik " of "Iedereen op deze computer ", afhankelijk van uw voorkeur en klik op ' Next '. < Br >
25

Voeg een snelkoppeling voor deze verbinding op uw bureaublad . Klik op " Finish ".

Previous: Next:
  Servers
·Hoe maak je een CSV-bestand ge…
·Wat Is Application Hosting ? 
·Pros & Cons van draadloos inte…
·Hoe te SSL configureren voor I…
·Wat voor soort servers Run POS…
·Hoe te Versies van Exchange Lo…
·Hoe te openen de Exchange Mana…
·Hoe te identificeren als een S…
·Hoe te verbergen van Exchange …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell- computer te kopen 
·Mijn Toshiba Laptop Touchpad niet werken…
·Hoe te Macbook Pros verbinding naar Full…
·Hoe maak je een moederbord identificeren…
·Hoe maak je een Zebra LP 2844 Install 
·Hoe te kiezen Computer Hardware Componen…
·Hoe te Artisan 700 Bluetooth Zichtbaar m…
·Hoe maak je een Logitech Wave Keyboard P…
·Hoe maak je een cd in een computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com