Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Slechte Backlight Symptomen
De backlight lamp in de computer is een tl-lamp en de enige bron van licht in het LCD scherm van de laptop . Het is gemaakt om een paar duizend uren gebruik hebben , maar als het deel zijn einde nadert van het leven , begint het beeld te mislukken . Leer om het falen symptomen te identificeren om ervoor te zorgen dat ze worden veroorzaakt door de verlichting en niet door de omvormer of videokaart problemen . Anders kan je uiteindelijk het uitvoeren van een onnodig ingewikkelde reparatie proces , of het kopen van een dure lcd- scherm vervanger . Dark Screen

Het meest voorkomende symptoom van een slechte achtergrondverlichting is een donker scherm . Het scherm kan oplichten en toont het logo van de fabrikant van de laptop , maar als het binnenkomt het besturingssysteem , wordt het scherm donkerder . Initiële backlight mislukking kan produceren alleen een lichte schemering , die u toestaat om te werken op de computer , maar geen bedrag van helderheid aanpassingen het probleem verholpen . Als de storing vordert, zul je volledige backlight mislukking , die het scherm zo donker dat het dood verschijnt maakt beleven . U kunt echter een zwak licht zien als je beker uw handen rond het scherm gebied en kijk goed .
Flickering

Een falende backlight kan ook een flikkerend effect . Misschien vindt u het scherm werkt goed voor een tijdje en plotseling begint het trillen, met een intens donker worden van het scherm , waardoor u deze niet werkt . Probeer het aansluiten van een externe monitor op de laptop en het werk op de computer met behulp van deze monitor in plaats van de laptop om te zien of het flikkeren blijft . Als de secundaire monitor werkt normaal , kunt u een backlight probleem hebben .
Screen Tint

Backlight falen
kan ook een screen tint verandering veroorzaken . In dit geval het scherm zichtbaar maar heeft een roze toon in alle toepassingen . Problemen met scherm resolutie , maar als het probleem is backlight gerelateerd , zal geen bedrag van configuratiewijzigingen de slechte kleur beïnvloeden . Nogmaals, de makkelijkste manier om te bepalen of dit een omvormer of tegenlicht kwestie is door de stekker van de laptop in een externe monitor om te zien of het probleem normaliseert .
Backlight Vs . Inverter Card

Alle backlight falen symptomen zijn vergelijkbaar met inverter -kaart falen symptomen . Het verdient de voorkeur de inverter kaart eerst vervangen voordat de veronderstelling dat het probleem gerelateerd backlight . Een omvormer kaartinstallatie is een eenvoudig en goedkoop proces dat vereist losmaken van de oude als de nieuwe verbinding . Aan de andere kant , vereist een backlight vervanger openen van het LCD -scherm , het verwijderen van de oude lamp en het solderen van de nieuwe op zijn plaats .

Previous: Next:
  laptops
·Dell Latitude D810 Laptop Gids…
·HP 8510W Oververhitting 
·De Toshiba Satellite 1715XCDS …
·Hoe maak ik gebruik van een dr…
·Hoe informatie over laptops On…
·Hoe om te bepalen Als de LCD o…
·Hoe gebruik ik een Inspiron ca…
·Hoe kan ik een Toshiba Qosmio …
·Problemen Met Mini Laptop beel…
  Related Articles
Hoe de achtergrondverlichting op een iPa…
Symptomen van een slechte grafische kaar…
Hoe te vertellen als uw grafische kaart …
Hoe weet ik of een grafische kaart is Sl…
Hoe weet u wanneer een videokaart is sle…
Hoe te vertellen als uw pc grafische kaa…
Tekenen en symptomen van een Dying video…
Symptomen van een grafische kaart Failur…
Hoe om te weten of een geluidskaart Is B…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik de Toner 
·Hoe te kopiëren en plakken met een Touc…
·Hoe maak je een USB-kabel aansluiten op …
·Hoe maak je Sluit een toetsenbord op een…
·Hoe maak je een MikroTik router configur…
·Hoe te compatible HP 56 Cartridges 
·Hoe stop ik het Pinwheel op een Mac ? 
·Hoe muziek Sync Van een iMac met een iPh…
·Hoe te Component Video Sluit een VGA- pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com