Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat zijn Laptop computer Batterijen Made Of
? Laptop-batterijen hebben een lange weg afgelegd sinds de eerste batterij -aangedreven draagbare computers begon te verschijnen in de jaren 1980 . Hoewel je misschien nooit gestopt te denken over wat uw laptop batterij is gemaakt van zijn laptop batterijen zijn gemaakt met verschillende soorten elektrische chemie. Zonder de vele ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden , zou het niet mogelijk zijn voor u om te berekenen op de weg voor enkele uren per keer . Nikkel Cadmium

Nikkel cadmium
( NiCd ) batterijen gebruiken nikkel en cadmium als hun elektrische geleiders . NiCd-batterijen waren populair voor gebruik in laptops en andere consumenten-apparaten zoals draagbare audio -spelers tot hun hoogtepunt in de jaren 1990 , dankzij hun lage kosten . Door dit punt echter de eisen van laptop computers begon te overtreffen wat NiCd batterijen kan zijn . NiCd-batterijen ook last van de "memory-effect ", die hun maximale levensduur verlaagd als ze herhaaldelijk na slechts gedeeltelijk ontladen werden gebracht .
Nikkelmetaalhydride

De geleiders in nikkel- metaal hydride ( NiMH ) zijn nikkel legeringen . NiMH-batterijen waren populair in laptops tot voor kort , en blijven populair voor gebruik in andere consumenten apparaten zoals camera's . Terwijl NiMH-batterijen hebben de neiging om superieure levensduur in vergelijking met NiCd-batterijen hebben , ook zij last van het memory-effect , en kan niet de macht van een apparaat voor zo lang als lithium - ion batterijen .
Lithium - ion

lithium-ion ( Li - ion ) accu's
gebruiken lithium -ionen als hun geleiders . Li - ion accu's zijn momenteel de meest populair voor gebruik in laptops , dankzij hun lage gewicht en de hoge mate van macht. Daarnaast hoeft Li - ion batterijen geen last van het geheugeneffect . Ze zijn duur , maar, en hebben het ongewenste neveneffect van exploderende indien opgeladen te lang . Li - ion accu's zijn uitgerust met tal van veiligheidsvoorzieningen om te voorkomen dat ze overladen tot de gevaarlijke zone.
Lithium - ion polymeer

Lithium - ion polymeer ( LiP ) batterijen gebruiken lithium als hun geleiders . Echter, de lithium opgenomen in een vast polymeer in plaats van in een vloeibare toestand . Veel Mac-laptops gebruiken LiP batterijen , populair omdat ze zijn licht en eenvoudig te produceren in verschillende vormen . Het ontwerp flexibiliteit van LiP batterijen heeft ze geleend goed om kleine - vormfactor apparaten zoals draagbare MP3-spelers .
Zilverzink

In de toekomst , laptops kan de macht up met batterijen met behulp van zilver en zink als hun geleiders . Voorstanders van zilver - zink batterijen beweren dat de technologie zo veel als 40 procent kunnen toevoegen aan het leven van een laptop batterij . Bovendien, de meeste van de componenten die een zilver- zink batterij kan gemakkelijk worden gerecycled . Het is onzeker nu toe of deze technologie zal aanslaan , echter , vanwege de hoge kosten van zilver .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop starten …
·Hoe de eMachines M6811 Moederb…
·Sociale Betrokkenheid van Lapt…
·Hoe maak je Demonteer een Lapt…
·Hoe maak je Demonteer een dv80…
·Hoe de Wi - Fi-kaart van een Z…
·ECS A535 Laptop Specificaties 
·Wat is de Recycle Aan /Uit -sc…
·Hoe kan ik een Dell XPS M1730 …
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Wat kan de Apple iPad doen? 
  Hardware Articles
·De specificaties van een GeForce 8400M G…
·Soorten Computer Chips 
·Silicium Wafer Specificaties 
·Hoe te Leopard Proxy uitschakelen 
·Hoe een HP Pavilion Toren Repareer 
·Hoe kan ik een laptop geluidskaart Verva…
·Specificaties voor de DV5000 
·Hoe maak je een USB- Zorg voor Phono Cab…
·Hoe maak je een DD WRT54G unbrick 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com