Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een PCI Wireless LAN- kaart te installeren voor een Dell Optiplex GX270
De Dell Optiplex GX270 is een algemeen gebruik computer ontworpen met een geïntegreerde gigabit ethernet netwerkaansluiting . Hoewel deze connector is geschikt voor de meeste toepassingen , is ’ s vast karakter . U moet een draadloze LAN-kaart te installeren in het systeem om de toegang tot een draadloos netwerk te krijgen . Gelukkig is de Optiplex is uitgerust met dual PCI-slots , zodat een nieuwe draadloze functionaliteit netwerkkaart installeren is gewoon een kwestie van het openen van de zaak en de draadloze kaart van uw keuze plaatsen . Wat je nodig hebt
PCI draadloze LAN-kaart
Driver disc
Toon Meer Aanwijzingen

Ground 1 jezelf om eventuele statische elektriciteit aanwezig is in uw lichaam te ontladen door een nabijgelegen ongeverfd metalen oppervlak . kopen van 2

Schakel de computer uit en verwijder de stekker uit de zaak . Open de Optiplex geval door op de twee grote zaak vrijgaveknoppen lokaliseert aan de zijkanten van de zaak . Til de klep omhoog en terug naar het interieur van de zaak bloot te leggen .
3

Zoek de PCI-sleuf aan de achterkant van de zaak . Het slot is een lange witte getande sleuf geconfronteerd met een kleine opening aan de achterkant van de zaak die wordt geblokkeerd door een metalen vulbeugel uitbreiding van de lengte van de opening van de behuizing .
4

Verhoog de ​​retentie arm leggen over de bovenzijde van de behuizing opening aan de achterzijde van de sleuf . Pak de kleine hendel aan het uiteinde van de arm en de arm omhoog kantelen , waaruit de bovenkant van de beugel . Verwijder de beugel van de zaak , het creëren van een opening in de achterkant van de zaak direct naar de sleuf wijst .
5

Lijn de uitsparingen aan de onderkant van de draadloze LAN PCI -kaart met de inkepingen in het PCI-slot en schuift u de kaart in de sleuf . De getande metalen staaf langs het uiteinde van de kaart zal schuiven in de opening in de achterkant van de zaak , gelijk met de achterkant van de zaak en neemt de plaats van de beugel . Controleer dat de inkeping in de platte bovenkant van de metalen staaf op het uiteinde van de kaart past om de kleine uitlijningsgeleider in de top van de zaak ' s achterpaneel opening .
6

Lower de retentie bar weer op zijn plaats , het veiligstellen van de kaart .
7

Sluit de dekking van het geval dankzij de draaibare klep weer terug over de bovenkant van de zaak . Druk de rechter en dan de linker zijkant van de cover , het luisteren naar een licht klikkend geluid als het geval is gesloten .
8

Start de computer . Een waarschuwingsbericht kan verschijnen tijdens het opstarten waarschuwing van de dekking van het geval ’ s verwijderen . Dit is onderdeel van het chassis intrusion detector . Druk op de “ F2 ” toets om het setup -menu -systeem in te voeren . Gebruik de pijltoetsen om het setup menu te navigeren om de beveiliging voor het systeem en druk op Enter “ ” om het security pop-up venster . Navigeer naar het chassis intrusion instelling en druk “ spatiebalk ” om een inbraak optie te selecteren . Uw keuzes zijn mogelijk , enabled - stille ( waarvan de Alert uitgeschakeld ) en uitgeschakeld. Verlaat de systeeminstellingen te gaan met uw besturingssysteem .

Wacht 9 voor het besturingssysteem te laden en voor het systeem om de nieuwe kaart detecteren . Indien ontdekt , kan het systeem automatisch het systeem drivers voor de nieuwe draadloze kaart installeren. Zo niet, dan plaatst u de draadloze kaart setup disc in de drive en start dan het installatieprogramma rechtstreeks van de schijf . Installeer de drivers en start uw computer opnieuw op om de nieuwe kaart beschikbaar is voor gebruik te maken .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te updaten Intel Graphics …
·Radeon 4770 Vs . Radeon 5670 
·Hoe te Overclock een Acer Aspi…
·Hoe kan ik een Eee PC Upgrade …
·Hoe te upgraden van een Intel …
·Hoe kan ik Nvidia 6200 install…
·Hoe te kopen Computer RAM -geh…
·Hoe te Computers Gaming Financ…
·Een Upgrade & Service Guide vo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De voordelen van een Embedded System 
·Hoe de inkt wijzigen in een Epson Stylus…
·Wat voor soort video wordt ondersteund o…
·Hoe kan ik een Internet sneltoets wijzig…
·Hoe maak je een Satellite A25 - S207 Pro…
·De beste USB-luidsprekers voor Laptops 
·Single - Port versus dual-port Harde Sch…
·Hoe USB -geheugen wissen 
·Heb ik een headset nodig als ik met een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com