Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Optische Vs . Laser Notebook Mouse
Voor de computer gamer , de keuze tussen een optische muis en een laser muis is een grote. In online gaming muis wat je gebruikt is vergelijkbaar met een soldaat selecteren zijn wapen van keuze . Het kan een aanzienlijke impact hebben op de prestaties en de uitkomst van je spel te hebben. Om de rest van ons , kan de beslissende factor zijn prestaties , maar de betrouwbaarheid , of hoe lang de muis zal duren . Laser Mouse

laser muis is zo genoemd vanwege de laser gepositioneerd aan de onderkant van de muis . Het heeft een duidelijk voordeel ten opzichte van een bal muis als het is veel nauwkeuriger en is niet onderworpen aan dezelfde fysieke slijtage als gevolg van minder bewegende delen . De laser geeft af van je muismat terug in de muis en het ontvangen signaal kan de muis om beweging te interpreteren . Een laser muis kan een DPI ( dots per inch ) van tot wel 3200 .
Optical Mouse

Een optische muis werkt met behulp van een kleine camera in de bodem van de muis om positie te bepalen . De camera neemt duizenden beelden per seconde en die informatie gebruikt om te bepalen hoe ver de muis verplaatst en in welke richting . Net als de lasermuis , de optische muis is een enorme verbetering ten opzichte van de bal muis te wijten aan het ontbreken van bewegende delen . Optische muizen hebben een maximale DPI van 2000 .
Nauwkeurigheid

In een muis , nauwkeurigheid wordt gemeten in dots per inch ( DPI ) . DPI meet hoeveel punten de muis kunt elke keer dat u met de muis een centimeter te verplaatsen lezen . In deze de lasermuis heeft het duidelijke voordeel . Een optische muis kan een DPI zo hoog als 2000 , wat veel hoger is dan een trackball , maar de laser muis is geschikt voor het ontvangen van 3200 DPI .
Batterijduur

Terwijl de lasermuis heeft nieuwere , meer geavanceerde technologie dan de optische muis , de batterij levensduur is verrassend gelijk . Zowel de optische en laser muizen batterijen worden vervangen gemiddeld drie keer per jaar . Dit is enigszins verrassend gezien het feit dat de lasermuis heeft meer high -powered -technologie .
Gamer voorkeur

In een poll gemaakt op een online gamer website , 63 procent van de spelers zeggen dat ze kiezen voor de optische muis als de muis van keuze , terwijl 37 procent zei dat ze liever een laser muis . Het artikel zegt dat dit kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan laser muizen nog steeds iets van een nieuwe technologie .
Prijs

Met ingang van 2009 , de gemiddelde optische muis kost ongeveer $ 35 , terwijl een laser muis is ongeveer $ 45. Ook kan het verschil in kosten te maken met de nieuwere technologie van laser muizen. In de tijd , moet de vergoeding voor beide ongeveer hetzelfde zijn .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe de ASUS Eee PC Touch Pad m…
·Hoe het toetsenbord te reinige…
·Hoe maak je verbinding een Mic…
·Hoe naar het Midden -knop van …
·Hoe je toetsenbord instellinge…
·Wat zijn Filtertoetsen voor ge…
·Microsoft Wireless Mouse oplos…
·Hoe een Key Logger Versla 
·Hoe maak je verbinding een dra…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een gaming computer te bouwe…
·Kun je een desktop PC in een Hot Spot vo…
·Is de Nook Color een iPad alternatief? 
·AMD Sempron M120 Specs 
·Hoe kan ik Vervang het moederbord op een…
·Hoe maak je een Canon MX850 terugzetten …
·Hoe maak je verbinding een PC Hard Drive…
·Hoe te Refill HP 920 inktcartridge 
·Hoe maak je een TI - 89 wilt zien in Rad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com