Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe een Key Logger Versla
Een van de meest kwaadaardige technologieën in dienst van criminelen vandaag is een toetsaanslag logger , die elk personage getypt op een gegeven toetsenbord registreert . Deze programma's en apparaten zijn vaak te vinden op gedeelde of openbare computers , en de zorg moeten worden genomen wanneer u gevoelige informatie over een dergelijke onzekere unit typen of te verzenden. Instructies
1

Begrijp hoe keystrokeloggers werk . Toetsaanslagen vastleggen biedt de gewetenloze individu met wijd - open toegang tot wachtwoorden een nietsvermoedende gebruiker , credit card nummers , en de volledige tekst van zijn of haar online communicatie , variërend van e-mails naar prive-berichten . Hoewel een persoon typen kunnen worden afgelezen en geregistreerd op verschillende manieren zijn er twee verschillende technologische benaderingen gebruikt .
2

De eerste optie gebruikt speciale hardware , geplaatst in de verbinding tussen het toetsenbord en de computer . Deze hardware - gebaseerde keyloggers registreren elke toetsaanslag , ruimte en karakter input over de gecompromitteerde toetsenbord . Andere versies van dit apparaat kan worden ingebouwd in een gecompromitteerde toetsenbord, waardoor geen externe teken dat ze er zijn .
3

De tweede vorm van key logger software in plaats van hardware gebruikt en ver kunnen zijn moeilijker te verslaan . Deze programma's , naast de registratie van elke invoer van een toetsenbord , zal vaak opnemen muisbewegingen , muisklikken , en neem regelmatig screenshots ook. Deze programma's zijn het best volledig verwijderd , eerder dan omzeild .
4

Probeer om het probleem volledig te verwijderen . De eenvoudigste manier om een ​​key logging apparaat of stukje malware te verslaan is gewoon om het te verwijderen . Als er een onbekend apparaat is aangesloten tussen het toetsenbord en de computer , neem het uit . Als een toetsenbord wordt verondersteld om keylogging hardware ingebouwd hebben , ruilen voor een betrouwbare een .

Software keyloggers 5 kan ook verwijderd zodra gedetecteerd worden . Anti - virus en beveiliging software pakketten zullen zoeken naar dergelijke programma's in hun reguliere scans en vaak een een-stap oplossing voor het verwijderen van het programma . Andere tijden, het controleren van de huidige processen van de computer wordt uitgevoerd kan een gebruiker te vinden , stoppen en verwijderen van een kwaadaardig programma .
Het omzeilen van de Keyboard
6

Gebruik een on - screen toetsenbord . Dit stelt u in staat om input wachtwoorden en creditcardnummers met alleen de muis , volledig uitsnijden van het toetsenbord .
7

Gebruik een spraak-naar - tekst -programma, dat een microfoon gebruikt om uw gesproken woorden om te zetten in tekst . Programma's zoals Dragon NaturallySpeaking zijn betaalbaar en kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt , zoals het dicteren .

Kopieer 8 en plak gevoelige informatie van een bestaand tekstbestand . Door het houden van al uw belangrijke wachtwoorden en rekeningnummers in een pre-made bestand , u kunt invoeren ze in webformulieren en het login-scherm zonder dat een van de informatie die wordt getypt . Deze werkwijze heeft echter zich bepaalde nieuwe risico's die moeten worden beschouwd . Het zal niet werken tegen loggers dat record op het scherm beelden . Het zet ook alle van uw meest gevoelige data op een plaats , waardoor dat specifieke bestand gemakkelijk buit voor iedereen die het kan openen . Het is vooral belangrijk om het klembord van de computer te wissen na het gebruik van een soort van wachtwoord of informatie .
9

toevoegen en vervang tekens . Een zeer eenvoudige techniek vervormt uw gevoelige informatie , waardoor het niet te ontcijferen aan iedereen die het leest . Door het toevoegen van extra tekens te vergeten , dan de nadruk die extra tekens met de muis en te vervangen door een ander personage , zal je effectief hebt geplaatst extra willekeurige tekens in uw wachtwoord . Bijvoorbeeld, als u het invoeren van het wachtwoord " BOB , " type " KFN , " benadrukken die brieven , typ " B. " Herhaal deze stappen voor elke letter . Dan, in plaats van het zien van " BOB ", de data dief zal plaats zien " KFNBKFNOKFNB , " waardoor de data onbruikbaar .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe Dell Keyboard Clean 
·Asus Eee PC Keyboard probleemo…
·Hoe maak je een Symbol Met beh…
·Hoe de Microsoft Wireless Lase…
·Hoe maak je een Hiragana keybo…
·Problemen met Microsoft Wirele…
·Hoe te Sound Stop op een Dell …
·Hoe je A4 Tech Wireless Keyboa…
·Hoe maak je een USB-toetsenbor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Deskjet 882C Problemen…
·Hoe je Extra geheugen installeren op een…
·Hoe te Capture een geluidskaart 
·Hoe een printer te gebruiken Met Commodo…
·Hoe je RAM toewijzen aan Video 
·Hoe uw pc Bluetooth Upgrade 
·Notebook Vs . Tablet PC 
·Hoe te vertellen wat voor soort RAM uw c…
·Belangrijke factoren voor het kiezen van…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com