Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Belangrijke factoren voor het kiezen van de juiste verwerkingssnelheid van een computer
Computer technologie evolueert zo snel dat wat er beschouwd als krachtige en snelle vandaag is morgen tempo van een slak . Processorkracht van een computer wordt bepaald door de centrale verwerkingseenheid van de computer , of CPU . Er zijn twee belangrijke fabrikanten van de CPU gebruikt in PC's - Intel en AMD . Het kiezen van een computer met de juiste CPU hangt af van uw persoonlijke voorkeur en uw bestemming voor de computer . Inzicht in de feiten over CPU's zal helpen beperken aanzienlijk uw keuzes . Meer over de CPU

De CPU is het brein van een computer , belast met het verzamelen van gegevens , de verwerking en de berekening . De harde schijf of computer geheugen stuurt rauwe instructies van de CPU, wanneer het filter het logica die de gegevens berekenen en verzendt deze naar een uitvoerapparaat voor gebruikersinteractie . De CPU doet dit miljoenen keren per seconde . Kloksnelheid van een processor of processing power wordt gemeten in hertz . Een megahertz vertaalt naar een miljoen berekeningen per seconde . Vandaag is het typisch om een CPU te kopen met 3,0 gigahertz rekenkracht . In het algemeen , hoe meer rekenkracht , hoe beter de computer zal functioneren.
Intel versus AMD

Intel en AMD CPU's
hebben relatief dezelfde snelheden en verwerking vaardigheden . Volgens de website van Build - gaming - computer - guide.com , Intel CPU's hebben de neiging om iets beter te scoren op de prestaties grafieken en koeler dan AMD CPU's , maar zijn aanzienlijk duurder . Als je op een krap budget wilt u misschien overwegen de aankoop van een AMD CPU om geld te besparen . Een AMD CPU zal je nog steeds voorzien van voldoende rekenkracht .
Computer 's Doel

Denk aan het kiezen van de CPU op basis van het doel waarvoor u van plan om het te gebruiken computer . Bijvoorbeeld , als je wilt high - end computer spelletjes spelen en rennen complexe grafische programma's , moet u rekening houden met de meest krachtige CPU je kunt veroorloven , omdat een krachtigere CPU kan beter omgaan met de toenemende eisen van grafisch intensieve programma's . Aan de andere kant , als je van plan bent over het gebruik van de computer voor causale doeleinden zoals tekstverwerking , internet surfen en lichte gaming , overweeg dan de aanschaf van een minder krachtige CPU om geld te besparen .
Multiple Cores < br >

Momenteel computers worden verkocht met multiple core CPU's - duo cores , quad cores , i5 en i7 cores kernen . Multiple core CPU's bieden meer vermogen en taak threading . Taak threading is de opsplitsing van een proces tussen meerdere cores om de taak afgerond te versnellen . Multiple core CPU's sterk stimuleren de kracht van een computer . Hoe meer cores een CPU heeft , het sneller en efficiënter zal het data -en multitasken te verwerken . Bedenk hoeveel cores je nodig hebt in je CPU op basis van het doel waarvoor je gaat om uw computer te gebruiken .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Onderdelen van de ECS K7S5A mo…
·Hoe maak je een IC Chip Desold…
·Wat is DDR3 SDRAM ? 
·Het verschil in een boot tusse…
·RAM Types voor de Dell Latitud…
·Hoe controleert de Memory Wach…
·Mijn M300 Toshiba Laptop RAM S…
·Hoe je Trip de Reset- Pin op e…
·Het upgraden van een AGP -kaar…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe je Foto's ophalen van een pc naar ee…
·De effectiviteit van de Notebook Cooling…
·Hoe te vertellen als je processor Heeft …
·Hoe Computer Presentaties afspelen op ee…
·Hoe de kaartlezer gebruiken op mijn PC 
·Hoe maak je een Exchange Brievenbus Maak…
·Hoe u de juiste processor snelheid voor …
·Hoe maak je een Poster van het Mozaïek …
·Mijn Macbook Pro Keyboard licht niet op 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com