Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Heb Toshiba Satellite L505 - E5018 Laptops Heb draadloze kaarten ?
De Toshiba Satellite L505 -model ES5018 , soms aangeduid als de E5018 , bevat wel een draadloze netwerkkaart als onderdeel van haar fabriek voorraad apparatuur . De kaart gebruikt 802.11b/g/n technologie , wat betekent dat het compatibel met de meeste draadloze systemen . Echter , Toshiba waarschuwt dat de kaart gebruikt een conceptversie van de 802.11n- software en ondersteunen mogelijk niet bepaalde functies van bepaalde Wi - Fi-verbindingen , zoals beveiligingsfuncties . Wi- Fi Controle

De L505 ES5018 heeft dezelfde fysieke configuratie als vele andere L505 -serie modellen die geen draadloze netwerken kaarten bevatten , dus het kan geen enkele van de gespecialiseerde draadloze functies die andere modellen hebben , zoals een fysieke aan-uit schakelaar voor de draadloze verbinding . U kunt de draadloze netwerkkaart in of uit door het ingedrukt houden van de " Fn " toets op het toetsenbord en druk op " F8 " op hetzelfde moment . Er verschijnt een venster op het scherm om u te vertellen of de draadloze kaart aan of uit is .
Bekend probleem

Dit model van Toshiba laptop heeft een bekend probleem met draadloze kaarten die stoppen met werken op Windows 7 besturingssystemen en worden niet herkend door het Windows Apparaatbeheer . U kunt dit oplossen door een nieuw stuurprogramma te downloaden voor uw draadloze kaart van de Toshiba website . U kunt het Device Manager functie probleemoplossing Windows , gevonden in het Configuratiescherm van Windows ook gebruiken , wanneer het uw draadloze kaart , maar de kaart herkent niet werkt als gevolg van andere fouten . Deze functie zal uw draadloze hardware en software -kaart controleren om te proberen om het probleem vast te stellen .
Gebruiker Verbouwingen

De L505 ES5018 is een 2009 model , dat kan niet beschikbaar zijn in de fabriek staat. Dit betekent een vorige gebruiker kan de draadloze netwerkkaart hebben beschadigd of verwijderd . Als u overweegt de aankoop van een gebruikte laptop , het testen van de draadloze mogelijkheden voordat je iets koopt , indien mogelijk , of vraag de verkoper voor een soort van schriftelijke garantie om uw geld terugbetalen als de computer doet ' t werk zoals geadverteerd .
< Br > overwegingen

Dit Satellite model omvat ook bekabelde Ethernet- netwerken en Bluetooth is beschikbaar als een optionele upgrade . Neem contact op met de verkoper om te achterhalen of een laptop die u overweegt heeft deze extra draadloze potentiële verbinding . Of je hebt optionele upgrades , zult u een high - speed Internet-verbinding met een draadloze router om de Wi - Fi-mogelijkheden gebruiken van de L505 ES5018 nodig .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe u het besturingssysteem vo…
·Hoe je het leven van een compu…
·Hoe te Zet de HP ZV6000 Blueto…
·Hoe kan ik een laptop Reboot Z…
·Dell Latitude D600 Pro Tools 
·Hoe Laptop Memory Transfer naa…
·How to Get Rid van Oude laptop…
·Wat is het verschil tussen Q85…
·Hoe te kopen goedkope gebruikt…
  Related Articles
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Wat kan de Apple iPad doen? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
Wat kunt u doen op de iPad ? 
Wat te doen wanneer uw iPad Freezes 
Heb je verliest al je apps wanneer je ee…
  Hardware Articles
·Hoe schoon en opmaken van een schijf 
·Hoe te downloaden van een dvd- drive naa…
·Hoe maak je een Flash Drive te bespoedig…
·Wat is het verschil in DVD + en DVD - ? 
·HP C7115A Refill instructies 
·Hoe kan ik een HP Deskjet D1320 printer …
·Bluetooth werkt niet op mijn Airliner Ta…
·Hoe te updaten met een BIOS Revision 
·Mijn XPS berekenen geen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com