Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Dell Latitude D600 Pro Tools
De Dell Latitude D600 is een laptop met het besturingssysteem Windows XP is geïnstalleerd . Het beschikt over een Intel Pentium M processor en 1 GB RAM . Dell vrijgegeven deze computer in mei 2004 en Dell is een Amerikaans bedrijf dat is gevestigd in Round Rock , Texas . Dell biedt gratis tools voor het beheren en reparatie van uw computer , en u kunt deze tools te downloaden van Dell partner sites . QuickSet

De QuickSet Versie 7.1.10 toepassing voor Windows XP en Windows 2000 controleert de algehele gezondheid van uw Dell Latitude D600 . Bekijk informatie over de huidige staat van uw batterij , inclusief de vraag of het in gevaar te falen . Het opzetten van een alarm wanneer uw batterij leven is onder een bepaald percentage . Bijvoorbeeld 3 procent is de standaardinstelling voor een levensduur batterij alarm . Beheren van de algehele kracht van uw computer met de optie voor energiebeheer . Kies uw energie-instellingen binnen de Macht Wizard Dell . Bijvoorbeeld , als u wilt dat uw computer in standby gaat als je de top wilt sluiten, selecteert vervolgens Standby uit het drop - down menu . Bekijk uw huidige weergave-instellingen , waaronder lettertype , LED- kleur en helderheid . Het wordt geleverd met een draadloze schakelaar , die uw radio en draadloze verbindingen controleert . Bijhouden van uw netwerkkaart activiteit en bewaken van uw netwerkverbindingen . De Quickset ligt op je onderste werkbalk , of u kunt het openen door in het menu " Start " , selecteer " Alle programma's " en te kiezen voor " Dell QuickSet . "
Sonic Solutions
< br >

De Sonic Solutions DigitalMedia Versie 7 is voor Dell Latitude D600 computers alleen , en het is compatibel met Windows 2000 en Windows XP . Het speelt audio en video's op uw Dell-computer , en het werkt met de Windows Media Player . Het brandt media om dvd's , en creëert of bewerkt video's . Het programma zal uw video te verkorten , zodat het past bij de toegewezen ruimte op uw dvd . Dit programma is beschikbaar in verschillende talen , waaronder Frans , Duits , Italiaans , Engels en Japans .
Crash Analysis

De Crash Analysis Tool scant uw computer om te bepalen wat de oorzaak van uw systeem om vastlopen of crashen . Het zoekt ook naar redenen waarom uw scherm werd blauw . Er wordt gekeken naar uw chauffeurs om te bepalen of uw hardware faalt . Zodra de Crash Analysis Tool eindigt het scannen van uw computer , stelt zij de gegevens in een rapport in de Crash Analysis Tool Scan Lijst van de resultaten . U kunt opslaan of afdrukken uit dit bestand als u nodig hebt om uw laptop mee te nemen naar een reparatiewerkplaats . De Crash Analysis Tool is gevestigd in uw Dell- accessoires . Klik op het menu " Start", " Alle programma's " en kies " Dell Accessoires . "

Previous: Next:
  laptops
·Hoe doet u mee een Acer 5050 t…
·Hoe je Wireless vervangen in e…
·Hoe maak je een SSD schijf in …
·Hoe maak je een lcd-tv als mon…
·How To Turn Aantal Lock Off op…
·Hoe maak je een IBM Thinkpad L…
·Hoe te Thinkpad starten vanaf …
·Compaq Presario CQ 61 Specs 
·Hoe de harde schijf in een Son…
  Related Articles
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
Wat is het verschil tussen een Dell T550…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
  Hardware Articles
·AmpliTube iPad Sound Problemen 
·Hoe kan ik verbinding mijn computer over…
·Hoe maak je een hex ​​-bestand maken met…
·Geheugen uitbreidingsopties voor eMachin…
·Hoe maak je een harde schijf die niet aa…
·Hoe kan ik een laptop upgrade naar een h…
·Hoe Memory In een Aspire 9410Z 
·Hoe je video's toevoegen aan iDisk op Mo…
·ECinema FX Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com