Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een harde schijf die niet aanzetten Reparatie
Alle computers bevatten een harde schijf , dat is een kleine , ronde schijf - achtig object dat permanent gegevens , zoals het besturingssysteem , programma's en bestanden van gebruikers opslaat . Wanneer u downloaden , verwijderen van een bestand of programma , blijft bewaard op uw harde schijf tot een schoonmaakbeurt wordt uitgevoerd . Als u niet in staat om op uw harde schijf te zetten , kan het zijn dat er onopgeloste problemen of te veel ongebruikte programma's en bestanden verrommeling het. Voer een controle om te zien of dat het probleem is en dienovereenkomstig te lossen . Instructies
1

Dubbelklik op "Deze computer " en klik met de rechtermuisknop op de harde schijf in kwestie . Klik op " Eigenschappen" en klik op 'Extra '. Onder het tabblad " Foutcontrole " , selecteer " Nu controleren . " Dit geeft u de computer om een scan uit te voeren op uw harde schijf in Windows om te bepalen of er sprake is van fouten met de harde schijf die zou beletten het inschakelen . Kopen van 2

Vink " Automatisch Fix File systeemfouten " en " scannen voor en Poging herstel van slechte sectoren " en klik op" Ok . " Uw computer moet eventuele fouten in verband met de harde schijf te repareren en te herstellen slechte sectoren , die de oorzaak van de harde schijf niet te functioneren kunnen zijn .
3

Voer Schijfdefragmentatie op de computer als u gebruik het vaak en lopen vele toepassingen van het. Het kan uw harde schijf bestanden leiden tot een versnipperde geworden . Dubbelklik op "Deze computer " en klik met de rechtermuisknop " Local Drive C. " Klik op "Eigenschappen " en " Tool . " Selecteer " Nu defragmenteren " en " Analyze . " Dit zal enige tijd duren , dus het is best om de Schijfdefragmentatie uit te voeren wanneer je veel tijd om weg te sparen van de computer .
4

Dubbelklik op "Deze computer " en klik met de rechtermuisknop " Local station C " naar een Schijfopruiming uitvoeren . Als uw harde schijf is volgestopt met verwijderde en tijdelijke bestanden , cache webpagina's en gedownload , kan dit invloed hebben op de functionaliteit van uw harde schijf . Klik op " Eigenschappen" en kies " Disk Cleanup . "

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe werkt een ferriet onderdru…
·Hoe te Disk Drives Problemen 
·Hoe Hard Drive Fitness Test 
·Mijn USB Headset werkt niet 
·Hoe maak je een Flash kaart in…
·Hoe maak je een ATA harde schi…
·De Sony PlayStation 3 ( PS3 ) …
·Feiten Over Recycling inktcart…
·Moederbordspecificaties Inform…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Laptops gebruiken Buiten Zonder G…
·Hoe maak je een mislukt Voeding PC Diagn…
·De nadelen van multimedia-apparaten 
·HP Zd7000 Specificaties 
·Mijn IBM T43 heeft geen Rescue & Recover…
·Hoe te updaten ATI Catalyst Drivers 
·Het Belang van Keyboarding Skills 
·Hoe maak je een printerpoort Disable 
·Hoe te verwijderen & Controleer de kleur…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com